Segway Snarler 500 ATV'nin Sürekli Arıza Sorunu

18 Kasım 2024 14:07

Merhaba, 2024 Mayıs ayında Segway Snarler 500 ATV aldım. Aldıktan kısa bir süre sonra aracımda titreme meydana gelmeye başladı. İlk olarak Bursa yetkili servisiniz Moto Mad'den arıza için randevu almak istedim, 3 ay sonraya randevu verebileceklerini söylediler. Daha sonra Temmuz ayında Bursa Sevtaş Motorlu Araçlar'dan 1 ay sonraya randevu verdiler. Servise gittiğinde aracımın motor kayışı kaynaklı arızası olduğunu, garantiden kayış gelmesi gerektiğini belirttiler. Aradan 2 ay geçti, arayan soran olmadı. Ben aradığımda ya ulaşamadım ya da 'geri döneceğiz' deyip dönmediler. Ekim ayı sonunda arayıp 7 Kasım tarihine gün verdiler. Tekrar o tarihte gittiğimde bekleyen birkaç araç olduğunu, birkaç gün süreceğini belirttiler. Ayrıca aracı her götürdüğümde arızanın başka sebepten olabileceğini söyleyen, işten hiç anlamayan, müşteri ilişkileri kötü olan bir firma ile muhatap olmak zorunda kaldım. Her seferinde görüşmemizde aracın ne arızası var diye sorup not etmeyen, kötü bir personel zinciriyle karşı karşıya kaldım. Aracı almamdan 6 ay olmasına rağmen 4 aydır kullanamıyorum. Sorunum ne zaman çözülecek bilmiyorum. Hevesle aldığım aracımdan tiksinmiş durumdayım. Bir an önce sorunumu çözmenizi istiyorum.

Segway Turkey Segway Snarler 570

20 Temmuz 2024 17:03
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre ATV’de Arıza Ve Haftalardır Çözümsüz Bekleyiş

02 Eylül 2025 16:30

29 Haziran 2024 15:13
Segway Turkey Segway Snarler 500 İle Ölümden Döndük
Emre sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 16:56
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Segway Turkey Segway Diferansiyel Arızası

14 Kasım 2023 17:32