Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Seda Kul Beauty Güzellik Merkezinde Beklenenin Altında Hizmet

16 Mayıs 2024 23:17

Seda Kul Beauty adında bir güzellik merkezine kaş, bıyık alımı, manikür ve medikal cilt bakımı için gittim. Keşke gitmeseydim. Böyle amatör, kirli ve bilgisiz bir yer görmedim. Cilt bakımı sırasında yanlış uygulama sonucu enfeksiyon kaptım ve bunu yapan, merkezin sahibi Seda Kul adında bir kadındı. Zaten merkezde temizlik ve yemek işlerine bakan tek bir çalışan vardı, başka kimse yoktu. Kampanya nedeniyle gittim ancak mağdur olarak ayrıldım. Manikür yapamayacaklarını, yetiştiremeyeceklerini söylediler, oysa randevum vardı. Bu büyük bir saygısızlıktı. Kaşımı alacak kişiyi de bir evden çağırdılar. Sanırım iple alırken kaşlarımı eğri büğrü aldılar ve 1000 TL talep ettiler. Utanmadan kaşımı, zayıflama makinesine giren iki kadının yanında yatarak aldılar ve kadınları çıplak görmek durumunda kaldım, bu da büyük bir saygısızlıktı. Randevu verip sonra zaman yetmediği için müşterileri gönderiyorlar, fazla ücret talep ediyorlar ve uzman kimse yok.

17 Mayıs 2024 23:13

Bu güzellik merkezi sahibi seda kul benim benimi sıktığı için şu an kabuk bağladı ve doktora gideceğim önemli bir durum olursa diye çünkü benlerle oynanmaz tehlikelidir.  Ci mer e şikayette bulundum vergi levhası da sorgulanacak ruhsatı vs bakalım gerçekten uzman mı ven sanmıyorum.

24 Mayıs 2024 14:13

Bir kişi ile tanıştım kadını da mağdur etmişler peşin ücretini almışlar sürekli randevusunu erteleyip sonunda baştan savma işlemleri yapıp yollamışlar ve kadın başka bir yere gitmiş tekrar. Sizin v ergi levhanız var mı tüm izin haklarınız belgeli mi? Bunun için CİMER'e de yazacağım!

Hazal
Hazal

Seda Kul Beauty adında bir güzellik merkezine kaş, manikür ve medikal cilt bakımı için gittim. Seda hanımın çok memnun kaldım. Seda hanım çok ilgili ki bütün belgeleri mevcut böyle bir şey de olması söz konusu bile olamaz bence büyük bir yanlış anlaşılma söz konusu.

Zeynep
Zeynep

Uzunca bir süredir bahsettiğiniz güzellik merkezine gidip gelmekteyim sizin aksinize birçok işlem yaptırdım ve gerçekten birçok güzellik merkezine nazaran yapılan işlem ve çalışanlarının bana olan nazik davranışından çok memnun kaldım kesinlikle yanlış bir anlaşılma olduğunu düşünüyorum bu sıkıntınızı bizzat seda hanıma belirtseydiniz gerekli ilgi ve alakayı kendisinden görürdünüz ayrıca bahsettiğiniz gibi bir yer olsa o kadar yoğun bir merkez olamazdı

Buse
Buse

Gülsüm hanım ben şahsen senelerdir seda hanıma gidiyorum işleme almadan önce odada müşteri var ise asla size veya içerideki müşterilere sormadan almadılar beni siz bunu kabul etmişsinizki hizmet görmüşsünüz ayrıca 1000 TL lik işlem almışsınız o yoğunlukta sizinle ilgilendiklerine 1000 TL için şükür edin madem memnun kalmadınız oradayken söyleseydiniz susmuşsunuz bu zamana kadar şimdimi kükrüyorsunuz kusura bakmayın ama yanlışsınız seda hanım eğitim almış biri asla dokunmiycağı yere dokunmaz ki kendimden biliyorum ben çok memnunum iyi günler

Seda
Seda

Gülsüm hanım merhaba. Beninizi sıkma gibi bir durum asla olamaz. Cilt bakımından sonra Siz yaptıysanız bunu tabii ki bilemem. Ben 5 senedir uzmanlık belgelerimle işlem yapıyorum ve işletmem var. Bu belgelerin hepsi devletimizden bilgi ve emeğimin hakkıyla alınmış belgeler. Yasal olmayan hiçbir işlem işletmemizde bulunamaz ve yapılamaz. Vergi levhamızda 10 ayrı uzmanlık belgemde ruhsatımızda var çok şükür istediğiniz yere yazabilirsiniz. Fakat bende size iftiradan dava açacağım bilginiz olsun. Bünyemde bulunan sigortalı çalışan personeli evden çağırdığıma ve temizlik personelinin işlemlere girdiğine dair iftiralarda bulunmuşsunuz. Gerçekten 1000₺ iade için bu yaptığınız ancak size yakışır bir hareket olabilirdi. Eğer gerçekten bu söyledikleriniz olsaydı merkezimizden çıkmadan evvel bunu dile getirirdiniz. Dile getirmeyip iftira atarak her yere ismimi ve işletmemi karalamaya çalışıp toplum nezdinde küçükdüşürücü hakaret ve söylemlerde bulunduğunuz için sizden bizzat ben şikayetçi olacağım.

Nilay sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 15:25

23 Şubat 2025 17:00
Güzellik Merkezinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Zarar
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 21:26