Saxenda Yan Etkileri Var

Saxenda Yan Etkileri Var
Hakan
02 Temmuz 2023 00:51

Saxenda annemde aldık. İlk kutu bitti mide bulantısı baş ağrısıyla ikinci kutuyu da aldık. Geçer diye ama geçmedi mide bulantısı baş ağrısı kusmada başladı ve annem şeker hastası suda içememeye başladı o yüzden bıraktırdık

Yorumlar (16)

Ayşegül
Ayşegül

Merhaba arkadaşlar bende satın almak istiyorum İstanbul Şişli de oturuyorum. Soğuk muhafaza edilmişe tabii ki istiyorum. Instagram aysegulldurannnn

Instagram adresim sibel_snsrtky

Sibel

Merhaba İzmir in neresindesiniz iğneye ne kadar fiyat istiyorsunuz soğuk muhafaza ediyorsunuz sanırım nasıl teslim alırız

Pınar
Pınar

Sibel hanım halen ihtiyacınız varsa bende 2 dolu şırınga var. 4400 e aldım. 2500 e veririm.

Gülşah
Gülşah

@lupuslunundelidoluguncesi hesabım; Instagram üzerinden iletişime geçebilir misiniz detayları görüşmek için?

Ne kadar satıyorsunuz

Bende İzmir ve Manisa'da csrsa satin almak isterim

Seda
Seda

Bende var İzmir, 2 kutu

Olcay
Olcay

Hakan bey merhaba numara bırakamıyoruz buraya sanırım Instagram kullanıyorsanız ekler misiniz oradan yazışalım olcdgn

Başak
Başak

Antalyadayim duruyorsa Instagram'dan yazarmsiniz @basakbuketyilmaz1903 hesabıma

Nehir
Nehir

Esin hanım yorumunuzu gördüm bana iletişim için Instagram hesabınızı bırakır mısınız elinizdeki iğneleri almak istiyorum ama Ankara'dayım haberiniz olsun teşekkürler

Nazlıcan
Nazlıcan

Bende almak istiyorum

Selin
Selin

Yeriniz nerede İstanbul'da fiyat nedir

Esin

Selamlar, İstanbul'da iseniz ben soğuk şarjı ile gönderim yapabilirim. Yalnızca 2 doz kullanıldı 3 kalem de duruyor diyebilirim.

Deniz
Deniz

Merhaba ben almak istiyorum, nasıl ulaşabilirim size

Esin

Saxenda Kullanımı Sonrası Yaşanan Mide Bulantısı Ve Enerji Düşüşü!

Zeynep
09 Mart 2025 07:38
Saxenda Kullanımı Sonrası Yaşanan Mide Bulantısı Ve Enerji Düşüşü!

Saxenda Kullanımı Yan Etkileri

Gülzeh
23 Haziran 2023 11:45

Saxenda İğne Aşırı İshal Yaptı!

Sıla
04 Haziran 2024 12:07