Recep sonuçtan hiç memnun değil

Sawkoop Havalimanı Taksisinden Fahiş Ücret Talebi

Recep
26 Nisan 2024 14:25

23 Nisan Salı günü Sabiha Gökçen Havalimanı önünden, SAWKOOP'a ait bir taksiye bindik. Taksim'e geldik ve trafik olmadığı için normal, yani ücretsiz yolu kullandık. Sadece köprü parası verdik. Taksim'e geldiğimizde ücret 825 TL tuttu; ancak, taksici bizden 1000 TL talep etti. Ben yol ücretlerinin ne kadar olduğunu sordum, zam gelip gelmediğini öğrenmek istedim; ancak, o bize doğru dürüst bir cevap vermeden bu miktarın tuttuğunu söyledi. İşim sebebiyle sürekli havalimanına giden bir müşteri olduğum için ücretleri net biliyorum. Bizden en fazla 875-900 TL alması gerekirdi. Üstelik bize, 'Biz aslında siz binerken sizinle ücreti konuşmadık, zaten normal fiyat ödediniz, biz bu fiyata götürmüyoruz.' dedi. Ben de 'Biz havalimanı önünden kooperatife bağlı bir taksiye bindiğimizi, ücret konuşmak gibi bir durumun olamayacağını' ilettim. Olay, fazla para vermekten ziyade tarafımıza bu şekilde davranılması ve resmen yalan söylenerek bizden fazla para alınmasıdır. Konu ile ilgili gereken işlemin yapılmasını talep ediyorum.

Sawkoop Airport Lux Taxi

26 Eylül 2024 21:43