Nazif sonuçtan çok memnun

Sau Turizm Seyahat Acentası Balkan Turu Fiyaskosu

23 Ağustos 2024 09:55
Nazif'in Teşekkür Mesajı
“Sau Ekrem beyin şirketiyle Balkan tura giden yakınlarımız bir dizi olumsuz olayla karsilastilar. Sağ olsun Ekrem kardeşimiz hem gönül Alma hem de şirketinin isminin kötü Anılmaması için Balkanzede yakınlarımızı GAP turuna götürmüştür ( mūkemmel geçti Öneririz) Bu inceliği için teşekkür Ederiz. Balkan Turunda Ekrem Beyin sınır sonrasına Dış Ülkelerde bir yaptırımı olmadığını bizde biliyoruz dolayısıyla biz ona güvenip bu tura katilim yapmıştık. Sonuç olarak Ekrem bey yurt dışı için Tecrūbe kazandık bizde iyi bir dost ilgisi için teşekkürler.”

S. A. U e*** Bey'in turuyla kaosa dönen Balkan turunu şiddetle kınıyorum. Eşimin resmi olmayan dilekçesini de ekte paylaştım. Otobüsün mazotunu dahi alıp kaçan bir şoför ve akıl sağlığından yoksun bir rehberle geçen 5 günün ardından değişen şoför ve rehber. Rezil rüsva oteller, üst segment tatil nasıl rezil edilir. Paramızı alıp bizi kötü insanlara teslim eden s. A u tur yani e*** Bey'i şiddetle kınıyorum. Küçük turlarına bir şey diyemem ama inanın Türkler'i zerre sevmeyen ülkelerde Türkler tarafından yanıltılmak acı verici.

29 Eylül 2024 14:38

Sau E** beyin şirketiyle Balkan tura giden yakınlarımız bir dizi olumsuz olayla karsilastilar. Sağ olsun E*** kardeşimiz hem gönül Alma hem de şirketinin isminin kötü Anılmaması için Balkanzede yakınlarımızı GAP turuna götürmüştür ( mūkemmel geçti Öneririz) Bu inceliği için teşekkür Ederiz. Balkan Turunda E*** Beyin sınır sonrasına Dış Ülkelerde bir yaptırımı olmadığını bizde biliyoruz dolayısıyla biz ona güvenip bu tura katilim yapmıştık. Sonuç olarak E*** bey yurt dışı için Tecrūbe kazandı bizde iyi bir dost ilgisi için teşekkürler.

29 Eylül 2024 14:38

Nilüfer