SAS Group Organizasyon Mağduriyeti

16 Mayıs 2024 01:01

Ben ve arkadaşlarım mağdur edildi. Hakaret ve haksız muamele nedeniyle dava açmayı düşünüyorum. Doğu kökenli kişileri kötülediklerine dair elimizde kanıtlar mevcut. Bu durumu hiçbir müfettişin fark etmemesi şaşırtıcı. Her yıl icra dosyalarının insanlara gönderilmesi ve bunun fark edilmemesi sorunlu bir durum.

Elimde bu durumu kanıtlayacak bilgiler var. Gençleri olumsuz etkileyen ve onların ülkeden soğumasına neden olan bu sorumsuz davranışlara karşı kimin adım atacağı merak konusu. Acaba bu soruna biz mi müdahale etmeliyiz?

21 Mayıs 2024 16:05

Güvenlik kartı olmadan çalışamazsınız diyor mesajlarda ama beni gönderdikleri Mar grupta güvenlik kartsız çalıştım beni SAS Group un gönderdiğine dair kanıtlarda var. Bu sebepten Mar Grup u da mahcup edecekler. Ben de savcılığı şikayet ettim dün. Bu hafta içindede bütün kanıtları arkadaşım da olan belgeleri ayrıca savcılığa vereceğim. Mağdur olan herkes aynı sebepten mağdur olduğu için savcılık ilgileniyor. Savcılığa şikayet edin sizde. Ciddi şikayet talebi varmış ve çoğuda üniversite öğrencileriymiş zaten.

16 Mayıs 2024 00:57

Aynısını ben ve arkadaşlarım da yaşadık devlet yetkilileri işinizi yapın ya bu kadar kişi aynı sebepten nasıl mağdur oluyor. Bu şirket nasıl her sene bu kadar gence icra dosyası gönderiyor farkınaaaaaaaa varınnnnnnnn gençleri ülkeden soğutan bu kişilere neden fırsat veriyorsunuz bende doğululara hakaret ettiğine dair belgeler var Allah büyük sosyal medyada görüşeceğiz

Selami
Selami

Faruk bey ne yaptınız ne oldu süreç bilgi verebilir misiniz

Aslı

Ve sonuna kadar gidecek bu hakkımızı sizde bırakmayacağız bilmenizi isteriz ben mar güvenlikle yıllardır çalışırım ve asla kurs başvurusu olmayan personel çalıştırılamaz bu yüzden onlarında şahitliğinde gerekeni onlarla beyan edecek bu yazdıklarınız içinde çok ama çok teşekkür ederiz bizzat dava dosyasına yardımcı olup şirketimizden işe girip karalayarak maniple edip gençlerimize ekmeğimize yüzlerce çalışan arkadaşlarımızı personellerimizi düşünmeden yazdıklarınız için ayrıca tazminat hakaret şirket karalama hizmet aldığı halde kötülemeden birçok hakkınızda buradaki yazdığınızın ESS leri alınarak adlı makama sunulacaktır unutmayın bu devlet benimde devletim ve sizde hakkımı bırakmaz hoşçakalın bu arada Faruk beylerin ise girdikleri SGK girişleri kamera kaydında başvuruları konuşmaları tehdit mesajları avukatımıza edilenler dair ulaşın size kanıtlayalım

Aslı

Öncelikle Faruk merhaba söylediğin her şey asılsız olduğu için cevap vermek istedik öncelikle teşekkür ederiz sayemizde ise girdiğini hizmet aldığını burda da beyanda yazdığın için kaldı ki biz SGK girişin ve kurs girişini zaten savcılığa ilettik hakkımızda birçok şikayet olduğunu hiçbir savcılık sana söyleyemez söylemez biz dil din ırk ayrımı asla yapmayız projelerde birçok arkadaşımızdan kaynaklı sizin gibi ekmek yediği yeri pisleyen maniple edenler hakkında yorum yaptık ama kimsenin memleketi hakkında konuşmadık beni tehdit eden avukatımıza birçok hakaret eden küfür eden sen bize burda ahlak dersi verme sayemizde hiçbir ücret ödemeden sizden ise girmedim dediğin halde gönderdiğim projede çalışan sen için buradan bu yazdıkların dair beni tehdit ettiğiniz mesajlar avukatımıza ettiğiniz hakaretler projede çalıştığınız SGK girişiniz kursa yazıldığına dair sınıftaki kaydınız hepsi Savcılığa intikal edilmiştir

Faruk
Faruk

Merhaba falan demeyin, buradaki herkesin aynı sebepten şikayetçi olması yalan sizin söyledikleriniz doğru öylemi, asılsızsa cevap vermezdiniz zaten suçluluk psikolojiniz buradan belli. İcrayı ödesem bile sizi her makama şikayet edeceğim, gerçekleri ortaya çıkaracağım buradaki tanımadığım yüzlerce kişide sait olacak zaten merak etmeyin. Ayrıca savcılık suç duyurusu olduğunu söylemedi, aklınızca olayı sapıtmayın ve siz o firmanın çalışanı değilsiniz herkesi sahibisiniz diye iletişime geçtiniz

Çalışanların Olumsuz Davranışları Ve Yetersiz İletişimi

27 Haziran 2025 13:26