Şarköy Belediyesi Sokak Kopekleri Yüzünden Evimizden Olduk

17 Mart 2024 03:21

Merhaba, ilçemizin genel durumundan memnunuz; ancak maalesef çözülemeyen tek sıkıntımız sokak köpekleri. Bizler genellikle yazlıkçıyız ve yazın da dahil olmak üzere kışın yaşadığımız en büyük sıkıntı, köpeklerin çoğalması ve bu duruma hayvanseverlerin daha çok öncelik verilmesidir. Cumhuriyet Mahallesi, Şelale Sitesi'nde ikamet ediyoruz. Ancak bu bölgede ve çevresinde başıboş köpeklerin yoğunluğu yüzünden markete dahi çıkamıyoruz. Sitemizin içine kadar giren yavru köpekler dahil birçok köpek yüzünden şu an evimize giremiyoruz. Bu duruma artık belediye tarafından bir son verilmesini ve bir çözüm üretilmesini talep ediyoruz. Lütfen sesimizi duyun! Bu konuyu CİMER dahil tüm sosyal medyaya taşıyacağız. Şarköy Belediyesi'nin sorumsuzluğundan dolayı evimizden olduk!

14 Haziran 2024 13:21

Merhaba daha önce de bir çok talep açtık CİMER'e yazdım sosyal medyada her yere yazdık başkana yazdık ama maalesef çözüm bulunamadı sitemizin bahçesinde 1 kısı kopek seviyor besliyor diye 5 adet kopek bahçeyi kazarak bahçeyi dağıtmalarını geçtik apartman önlerine merdivenlerine uzanıp kalkmamasından dolayı çocuklarımız yaşlılarımız evde kaldı çıkamıyor market ihtiyaçlarını bile göremiyorlar ve bunlar sadece bir kısı istiyor diye oluyor sitede komşular apartmana dahi giriş yapamıyorlar sizlerin tarafından gönderilen sorumlu serdar bey ise taraf tutarak çözüm odaklı olmadığını da ayrıca belirtmek isterim biz şimdi İstanbul'dan yola çıkıp karakola giderek şikayette bulunacağız ama şikayetimizde çözüm bulmayan belediyemizde yer alaacaktır sokak köpeklerinin yasam alanı kısıtlanmasın diye benim ailem kanser hastası olan annem eve hapis kalamaz çıksa dahi bir şey gelse basına kopeklerden dolayı merdivenden inerken uzanan birisi aniden saldırsa ısırsa bunun hesabını Şarköy beledıyesımı verecek serdar bey mı verecek komşumuz mu verecek veya tüm hayvan severler mı verecek? Biz kopek bakılmasın tüm kopekler toplatılaın demiyoruz sadece apartman onu ve bahçemizde bakılmaması gerekiyor insanların giriş çıkışlarını engellememeleri gerekiyorjj? Gerçekten insanlara kopeklerden daha az değer verdiğini bir kez daha yasattınız iyi Günler

28 Mayıs 2024 20:15

Şarköy cumhurıyet Mah sinde ki aşırı sokak köpeklerinin olması hem çocuklarımızı hem yaşlılarımızı rahatsız ediyor ve bunu Şarköy Belediyesi duymuyor şikayet hattını aradığımız halde sadece tek bir kişiyi dinleyen görevliler onca insanım can tehlikesini dikkate almıyor cumhurıyet Mah şelale sitesini kopekler sardı maalesef görevliler care bulmuyor artık her yere şikayetimizi yapıyor olacağız ve basına bildireceğiz

Özgür
Özgür

Hanım efendi sadece siz hayvansever değilsiniz, sokak hayvanı diye bir şey dünyanın hiçbir medeni ülkesinde yok, bu adam derdini yazmış, benim annemde de bel fıtığı var, geçen gün köpekler kovalamış, kaç gündür acılar içinde yatıyor, sizin hiç mi vicdanınız yok? Hayvan sevgisi tamam da insan da sevin biraz, gözlerinizi bu kadar körelten nedir anlamıyorum, resmen tehdit etmişsiniz, ne yapacaksınız kanser hastası annesini korumaya çalışan insana? El insaf, bu kadar da olmaz.

09 Aralık 2024 22:04

08 Nisan 2025 09:59