Sapanca Bungalov Seyahat'ten Şikayetçiyim

13 Şubat 2024 15:14

09.02.2024 ve 11.02.2024 tarihleri için Sapanca Bungalov Seyahat Acentası vasıtasıyla Marslife Bungalov tesisinden ev kiraladık. Tesise girdiğimizde resmen hayatımızın şokunu yaşadık. Ekteki videolarda da görüleceği üzere tuvalet ve banyo kullanılacak gibi değildi. İki aile gittiğimiz için iki tuvalet ve banyosu olsun istedik fakat bir tanesi kullanılamaz ve pislik içerisindeydi. Bahçede bildiğiniz çamur içerisinde kanalizasyon sularının altında kalmıştı.

Bunları Sapanca Bungalov Seyahat Acentasına söylediğimizde ve yardım istediğimizde bize yardımcı olamayacaklarını söylediler. Bizlere ellerinde sadece bir ev daha olduğunu ve günlük 2.000 TL fark ile yardımcı olabileceklerini aktardılar. Bizi gece 00:00 saatlerinde 2 çocukla birlikte başka eve taşınmak zorunda bıraktırdılar ve üstüne günlük 2.000 TL fark aldılar.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Bungalovilla Sapanca Liza Bungalovda Yaşadığım Sorunlar.

29 Temmuz 2024 10:13
İlayda sonuçtan çok memnun

03 Ekim 2023 13:26
"Birkaç gün önce arayı özürlerini ilettiler ve ücret iadesi yapıldı. Teşekkür ederim."

Çifte Rezervasyon Mağduriyeti

24 Ocak 2025 11:25

Sapanca Bungalov Seyahat Çifte Rezervasyon Mağduriyeti!

24 Ocak 2025 11:09

Sapanca Vogue-1 Bungalovda Eksik Hizmet Ve Yanıltıcı Bilgi Nedeniyle İade Talebi

30 Ekim 2025 21:22
sapanca-vogue-1-bungalovda-eksik-hizmet-ve-yaniltici-bilgi-nedeniyle-iade-talebi-2.jpg