Azad sonuçtan hiç memnun değil

Sanofi Tavanic 500 Mg Yan Etki Yaptı

16 Eylül 2024 08:42

4 gün öncesine kadar ne baş dönmem vardı, ne kalp çarpıntım, ne elde ayakta karıncalanma, ne kaşıntı, ne denge kaybım sağ olsun dün akşam kendimi acile zor attım. Bana ilaca alerjin olabilir deyip sadece serum verdiler.

Kuryeyim 6 yıldır böyle bir şey yaşamadım eğer denge kaybından motor üstünde ölürsem lütfen kaza bilinmesin bana bu ilacı yazan doktor ne uyardı, ne de eczacı arkadaş böyle böyle kötü yan etkileri var diye hiçbir şekilde uyarmadılar beni.

Ben 3. Gün ilacı araştırınca yan etkilerinin bende olduğunu fark ettim şimdi ben ne yapabilirim?

profile profile profile

Yorumlar (14)

Kader

Merhaba bas dönmeniz geçti mi ve diğer etkiler

Bestami
Bestami

Arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun bende yeni başladım 2. Günüm sersem gibiyim bırakayım mi ne diyorsunuz bende hayatımı karartmayim

Özlem
Özlem

Merhaba eczanelerde mevcut mu şu an

Antidepresan kullandımda rahatladım 2 yılın sonunda

Kader

Leman hanim şu an ki durumunuz nedir acaba

Leman

İnsanların hayatlarıyla oynuyorlar durduk yerde ben bir çözüm bulamadım inanın

Sevda
Sevda

Leman Hanım nasıl kurtuldunuz

Leman

Vallahi ben 2 yıl oldu şaştım yeni kullanmış gibi gitsem yaparlar sanırım inanın bir cehennem yaşıyorum şaştım kaldım

Azad

Tekrardan Çok geçmiş olsun gerçekten, çok kötü bir durum... Bana da çok güzel bir ders oldu bu daha öncesine kadar hiçbir ilacın yan etkisine bakmazdım hiç tavanic en büyük travmam oldu artık aldığım bütün ilaçların yan etkilerine bakıyorum artık. Dediğim gibi siz de bir özele gidip alerjiye karşı bir serum alabilirsiniz belki, eğer varsa bir çaresi bulursanız bana da yazarsanız sevinirim çünkü benim hala baş dönmem var el de ayakta gün içerisinde karıncalanmalar var baş ağrısı da aynı şekilde durup dururken bir ilaç yüzünden hayatım mahvoldu diyebilirim.

Leman

İyi misiniz bari ne yaptıysam ne ettiysem kurtulamadım ben bende ne serumlar aldım nafile gerçekten inanın 2 yıldır hayatım cehenneme döndü vefat edersem nedeni bu birçok insan 1.5 senenin sonunda düzeldi düzelmiş ben hala şiddetli bir şekilde bu zehirle uğraşıyorum ne yapacağımı bilemedim inanın yaptırmadığım tahlil tetkik kalmadı diyebilirim hesapta hiçbir şey çıkmıyor doktorlar bu yapmaz diyor ben bilemedim dizlerim ağrıyor eklemlerden sesler ne geldi başıma böyle bilemedim vefat nedenim bu zehir olacak gerçekten böyle bilemedim bu işin bir çözümüde yok sanırım umarım benim gibi dolaşmazsınız bende böyle bir alerji serumumu yaptırsam ama 2 yıldır mahvoldum ne serumlar yapıldı ne acillere gidildi sonuç sıfır iyi misiniz peki bende kalıcı bir sekel bıraktı sanırım hala insanlara reçete ediliyor bu ilaç diye

Azad

Ben özele gidip durumumu anlattım, alerji için ufak bir serum verdiler 5-10 dakika bitti serum iyi geldi bana ama hala parmak uçlarımda gün içerisinde karıncalanmalar var ve hala baş ağrım ışığa karşı bir kötü görmeye başladım gözlerim çok iyi değil yani bir de kaşıntı var hafif ara ara kaşıntı yapıyor çok kaşımamaya çalışıyorum siz de isterseniz bir yaptırın

Leman

Öncelikle çok geçmiş olsun bu florür iyonundan yapılmış bir zehir benim hayatımı dile kolay 2 yıldır cehenneme çevirmiş bir zehir eklemlerimde boynumda çıtırtılar dengesizlik sallantı gözümün bulanıklığı ışığa karşı hassasiyet kalp çarpıntısı anksiyete hali kas güçsüzlüğü 2 yıldır bir cehennem azabı yaşıyorum midemdeki mikrop nedeniyle reçete edilen tavanic isimli kimyasal hayatımı zindana çevirdi kaç tane kullandınız bilmiyorum ama bu zehir hayatınızı bir cehenneme çevirir 2 yıldır gitmediğim branş kalmadı zehirde değil bu zehir şimdiye vücuttan atılırdı insanı öldürmek için imal edilmiş nir zehir bu umarım sizde hastane hastane dolaşmazsınız ben gibi sağlığımı mumla arar oldum dermansız dertlere tutuldum

Nurgül
Nurgül

Ne kadar süre kullandınız doktor bana 2 kutu tivanic 2 kutu nidazol verdi bir kutuyu bitirmek üzereyim bende halsizlik uyku hali ve uyuşukluk var başımda siz de de bu etkenler oldu mu

Azad

Öncelikle size de çok çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum ben sadece 3 gün tek kullandım 4. Gün kullanmadım gecesinde hastaneye gittim alerjiye karşı iyi gelen bir serum verdiler doktorunuzla görüşün ilacınızı içmeye devam edin dediler ben içmedim tabi randevu alıp tekrar gittim her ilaç her hastaya iyi gelmiyor her antibiyotiğin kötü yan etkileri var ıvır zıvır gibi şeyler söyledi

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sanofi Tavanic 500 Mg Uyuşma Ve Karıncalanma

04 Eylül 2023 11:39