Yasaklı Siteye Giriş Yaptınız Cezası Var Adı Altında Yanıltma

17 Temmuz 2024 19:20

Eşimi dün sözde gülbahar hukuk bürosu adı altında arayıp 2019 yılında yasaklı bahis sitelerine girdiğiniz için 23 bin tl ödeme yapmanız lazım yoksa 128 bin olacak diyerek yanılttılar sonra 6 bin daha istediler o şekilde yanıltıldığımızı anladık.

Ama 23 bin tl çoktan gitmişti artık. 05388970263 gülbahar bu 054152393** bu da d* t**adını kullandı. Biz asla kanmayız diye düşünüyorduk ama bir anlık gaflet işi herkesin başına gelebilir. Doğmamış çocuğumuza ayırdığımız paramız gitti.

Yasal takip: sayin musteki kullanmış olduğunuz numara üzerinden yapılan işlem iptali adına sağlanmamış olan 3.322 TL lik iptal ödemenizi son günüdür. İptal edilmediği takdirde 19.998 TL tazminat davası ve adınıza kayıtlı banka hesapları bloke işlemi onaylanmıştır. İletişim 05388970263 b012 b078 bir de böyle bir mesaj atıyorlar.

Engin
Engin

Bugün aynısını banada dediler yalan söylüyorlar değil mi

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Yanıltıcı Mesajlarla Yasal Olmayan Talepler

16 Ağustos 2024 00:39

Sahte Hukuk İhbarı