Sahte Web Sitesi Dolandırıcılığı Yanlış Çekimle Karşılaştığım Şok Edici Durum

Sahte Web Sitesi Dolandırıcılığı Yanlış Çekimle Karşılaştığım Şok Edici Durum
28 Ekim 2024 23:26

A101 sitesi üzerinden Stanley marka termos siparişi verdim. O sırada hesabımdan 839 TL olan termos fiyatı yerine 8390 TL para çekildi. A101 sitesi adına hesap.com.tr üzerinden kredi kartımdan 8390 TL çekildi. Hesabımdan ikinci kez 18390 TL çekilmeye çalışıldığını görünce durumun farkına vardım. Paramın iadesini istiyorum.

30 Ekim 2024 10:10

Hesabımdan 8390.00 TL bilgim dahilinde olsa neden buralara yazayım. Lidio güvenlik önlemlerinde bir sorun olduğu hesabımdan böyle bir ücret çekildiği daha da fazla çekmeye çalıştıkları 18.390.00 TL bir daha çekmeye çalışınca anladım kandırıldığımı Stanley termos siparişi veriyordum A101 sitesi adına hesabı kopyalamışlar yoksa neden güvenilir bir site A101 yani başka yerden de almıyorum paramın iadesini istiyorum. Sorunun çözülmesini talep ediyorum

Hande
Hande

Merhaba bir geri dönüş alabildiniz mi veya nasıl bir yol izlediniz. Dün aynı şekilde 499 TL'ye Stanley Termos almak için sahte şok sitesinden 4999 TL ödedim şu an ne yapacağımı bilmiyorum.

Asena

Herhan bir gelişme var mı

Asena

Bankaya gidip itiraz dilekçesi verin bir de kartı iptal edin probizyondan işlemi almalarını söyleyin

Asena sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 21:59
Yanlış Çekilen Tutar: İnternet Alışverişinde Büyük Hata