Extrabet'te Yaşanan Büyük Kayıp Ve Haksızlık

Extrabet 159 bin TL paramı kendi site elemanlarına sıfırlattı! 100 bin TL para yatırdım ve kaybettim, ardından son 20 bin TL ile 159 bin TL yaptım ve anında tüm bakiyemi sıfırladılar.

23 Ekim 2024 14:57

Extrabet dolandırıcılığı! Extrabet adlı siteye 70-80k arası yatırım yaptım ve kayıp ettim, sonrasında 20k yatırdım ve bu 20 ki 159k yaptım. Sonrasında site yetkilileri hesabımdaki tüm parayı saçma sapan oyunlara basıp yok ettiler. Canlı desteğe sorduğumda başkası hesabınıza girmiş diyorlar fakat ben su sitede 4 yıldır oynuyorum ve hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Kaybederken hiçbir problem yoktu, kazanırken anında hesabımı yok ettiler. Bunu bana bile yaptılarsa hepinize yaparlar lütfen bu siteden oynamayın.

Görselde benim en son auto rulet kazancımı gösterdim, ben auto rulette oynarken aynı anda immersive rulet ve Candy rush adında oyunlara site görevlileri tüm kasamı batırmışlar. Canlı desteğe yazdığımda ise hesabınız kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiş vs vs yalan dolan konuşuyorlar. Sakın ama sakın bu sitenin yanından bile geçmeyin!

Alper
23 Ekim 2024 15:30

Müşteri hizmetleri telefonla aradı, dalga geçer gibi sitede oynamaya devam edecek misiniz diye soruyorlar, hesabını aktif edelim mi diyorlar. Hayatımda bunlar kadar arsız dolandırıcı bir site görmedim merdiven altı siteye dönmüşler şaka gibi

Alper
27 Ekim 2024 08:23

Yüksek miktarlara ulaştığınız anda hesabınıza girerek tüm bakiyenizi saçma sapan oyunlara girerek sıfırliyorlar, benim 159 bin tl paramı sildiler. Aklı olan bu dolandırıcı siteden uzak durur

Yusuf
25 Ekim 2024 01:13

Extra bet pişmanlıktır inanın buna

Can
24 Ekim 2024 16:06

Direkt şikayet edin siz oynadığınız için en fazla 1k veya 20k arası para cezası alırsınız ama oynatanlar 1 ile 3 yıl arası yatarlı yargılanır :)

Haşim
24 Ekim 2024 11:28

Kesinlikle haklısın, senin durumundayım yemin ederim zoruma giden bu, 3 sendir belki 5 milyon tl yatırım yapıp kaybetmişim, tamam çekim yaptım ama 3 te biri bile değil, bir de su müşteri hizmetlerin gereksiz tutarsız dalga geçer gibi hazır konuşmaları, uzak durmak bitti benim gözümde Extrabet eminim beizim durumda olan bilmediğimiz bir suru insan var

23 Ekim 2024 10:14

Patladı bu Extrabet sitesi inanın bana bitti

Extrabet Hesabımda İzinsiz İşlem Yapıldı Ve Bakiyem Silindi

Extrabet sitesinde bakiyem silindi. Benim bilgim dışında slot oynanmış, tüm bakiyem oyuna atılmış ve hesap sıfırlanmış. ...

Extrabet Sitesinde Haksız Bakiye Sıfırlama Sorunu

Extrabet sitesinde haksız yere bakiyem sıfırlandı. 8 bin TL bakiyem vardı, yarım saat siteye giremedim. O sırada hesabım...

Tümünü Gör
Holiganbet'te Yatmayan Param

Holiganbet'teYatmayan Param

GrandPashaBet Mağdur Etti Beni!

GrandPashaBetMağdur Etti Beni!

Emrah
Holiganbet Saygısızlığı

HoliganbetSaygısızlığı

Ali
Casibom Paramızı Alıyor Dönüş Yapmıyor!

Casibom ParamızıAlıyor Dönüş Yapmıyor!

Kadriye