Cibril sonuçtan çok memnun

Sahibinden Yanlış Ürün Gönderimi Ve İade Sorunu

02 Şubat 2024 18:54
Cibril'in Teşekkür Mesajı
“Olayın çözümü için açık ve net bir şekilde yardımcı oldukları ve sorunum konusunda gerekli adımları atmamı sağladıkları için teşekkür ederim”

Param Güvende hizmetiyle ekran kartı aldım. Aldığım kişi, Nvidia RTX 3060ti yerine farklı bir ekran kartı gönderdi. Ürünü Yurtiçi Kargo şubesinde kontrol etmek için açtığımda, aldığım ürünle alakası olmayan bir ürünle karşılaştım. Kargoyu onaylamadan iade ettim ancak paramı hala geri alamadım. Ayrıca satıcı, B**a** isimli bu kişi, farklı ürün satışları yaparak başka insanları da mağdur etmeye devam ediyor ve hiçbir önlem alınmıyor. Satıcının konumu Şanlıurfa, Viranşehir, Hürriyet Mahallesindedir.

03 Şubat 2024 14:47 (Şikayetten 19 saat sonra)

Cibril
Cibril
04 Şubat 2024 22:31

Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Ekran Kartı İade Sorunu

10 Ekim 2023 19:29

Tuğçe
29 Şubat 2024 07:56

22 Mart 2024 02:24
Sahibinden.com'da Param Güvende Hizmet Bedelinin İadesi Yapılmıyor.

Bülent
12 Temmuz 2024 17:35
Sahibinden.com Ürün Ve Parasını Alıcıya Gönderdi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 17:22

Sahibinden Kategorileri