Dürdane sonuçtan hiç memnun değil

Rosida Park Estetik Hem İşlem Yapmayıp Erteliyor Hem Ters Konuşuyor!

25 Aralık 2024 20:11

Konya Rosida merkezine 4 yıldır lazer hizmet alıyorum. Önceki yöneticilerden de memnundum. Şu an ki müdürü verdiği sözlerin hiç birini yapmadı. Sonradan Dermapen seansı istedim. Ücretini nakit ödedim. Dermapen seanslarını kızına yaptırdı ve sürekli erteledi kuruma gittim sözleştiğim saatte kızı gelmedi. Şimdi tutmuş önceden yaptırsaydınız, bu kadar uzatmasaydınız. Sizinle uğraşmaktan sıkıldım diye bu şekil bir üslup kullanıyor. Bunu kullanan sözde müdür. Hem yapmayıp erteliyor hem bu şekilde ters konuşuyor. Sadece ödediğim şeyin hizmetini istedim. Rosida'nın Baş müdürlerine söylüyorum 4 yıldır girdiğim kurum daha önceden kalabalıkken şu an bomboş lazer atışlarını takip etmekten ziyade müşteri kaybınıza önem verseniz... Kusura bakmayın ama Konya'daki müdürünüz sizin ne itibarınızı ne kurumunuzu düşünüyor. Sadece kendi cebini dolduruyor. Sözde Dermapen ve karbon piling cihazlarınızı başka kuruma götürmüşsünüz. Asistanı
yapan kız ayrıldı diyor. Müdür hanım bu şekilde söylüyor. Ortada yalanlar çok fazla. Bir de bana hak iddia edemezsiniz zaman aşımına uğradı diyor. Sürekli erteleten kendileri... Yapıtları ciltler bakımı desen çok vasat daha önceden yaptırdıkları min yanında... Kullandıkları ürün desen (Ersağ ) güzellik merkezinde bu ürün ne kadar etik yetkililere söylüyorum bu kurum bu şekilde bu müdürle batar batmaya mahkumdur.

25 Aralık 2024 19:04

Konya rosida park. 4 yıl önce kayıt açtırdım sinirsiz dediler. Şu an ki mudur iptal etti. Tekrar ücret ödeyip lazere devam ettim ses çıkarmadık. Dermapen aldım yanında hediyesiyle sözünde durmadılar. Hediyelerinden geçtim son seansımı bile yapmadılar. Dermapen seanslarını orada çalışmayan kendi kızı yapıyordu. Hemşire olması yoğun olması derken sürekli erteledi tarih verdi gelmedi. İki yıla yaydi. Gecen yine tarih aldım bir ay bekledim iptal ediyor. Bugün bana mudur hanim yaptırsaydın yıllara yaymasaydın diyor. Zaten erteleyen yapmayan kendileri. Ben sadece hakkımı istedim. Seninle uğraşmaktan usandım diyor. Tutmuş bir de seansın burda gözükmüyor hiçbir hak iddia edemezsin diyor. Yanında çalışan farklı söylüyor kendi farklı arada çok fazla yalan var. Sözünde durmayıp baş yetkilileri ortaya atıyor. Bu şekilde bir isletmenin yürütülmesinin ne kadar doğru. Ne itibari kaldı ne müşterisi. Yazık oldu.

16 Aralık 2023 10:04

Rosida Park Estetik Torbalı Rosida Park Lazer

10 Kasım 2023 18:56

19 Aralık 2024 23:26

Aris Güzellik Merkezleri Aris Konya Hayal Kırıklığı

18 Mayıs 2024 11:21
Sezai sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 00:09