Roombadi Pişmanlıktır!

Sadık
29 Mart 2024 11:22

Roombadi üyeliğim ne hikmetse onca yaşı reşit olmayan ilanlar aktifken hiçbir aykırı hareket yapmama rağmen üyeliğimi paralı olmasına karşın bir çırpıda sildiler. Çoğu zaten sitenin adamı gibi yeni profiller ful şikayet edip seni spama sürüklüyor sonra da sen aykırı hareket ettin kardeşim deyip siliyor.

Esra
Esra

Roombadi uygulamasında siz mesaj atıp insanlara ben de kal uygun mu sana gibisinden mesajlar atılarak ev arkadaşı aranmıyor sadik bey. Siz ilan veriyorsunuz onlar size başvuruyor. Profile bakılırsa kaç yaşında adamsınız 31 yaşındaki bir kadına resmen ev teklifinde bulunmuşsun. Bir de kabul etmedi küfür etti şikayet ediyorsun 🤣🤣 Birini şikayet ederken önce suçlu pozisyonunda olup olmadığına bakmalısın. Roombadi uygulaması senin ihtiyaçlarının karşılanması için değil. Başka şehirlerde çalışmak durumunda olan ama yer sıkıntısı yaşanan insanlar için var. Tacizde bulunup uygulamanın amacından sapmasına neden olduğun için seni engellemişler. Mesele para vermen değil. Parayı niye verdiğin. Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Buraya küfür yazamadığım için hanımefendiden özür diliyorum. Yoksa yazılacak çok şey var.

İlan Silme Sürecinde Büyük Hayal Kırıklığı

Bertan
26 Ağustos 2025 13:15

Parodist Bilgim Dışında Üyelik!

05 Ekim 2024 22:13