Ebru sonuçtan çok memnun

Romantik Butik Samsun Mağduriyet Yaşıyorum, Geri Dönüş Bekliyorum, Romantik Butik

23 Eylül 2024 11:25
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
“Çok çok teşekkür ediyorum. Çok beğenerek sipariş verdiğim ürün tertemiz bir şekilde özenli paketlemeyle elime ulaştı. Mesajıma ve telefonuma ilk etapta dönüş yapılmadığın da gerçekten kuşkulandım Çünkü bir iki defa paramı kaptırdığım durumlar yaşamıştım öyle zannettim açıkçası ama dönüş yapmanız ve beni ikna edişiniz güven telkin etti ve nitekim ürün çok kısa bir sure zarfın da istediğim gibi elime geçti. Artık alis veriş yaptığım siteler arasın da Romantik butik de yer alacak çok sevgiler.”

Bu butikten online alis veriş yaptım,923 TL lik sipariş oluşturdum. Siteye giriş yapıyorum siparişimle ilgili hiçbir ibare bilgi yok iletisim numarasını arıyorum kimse bakmıyor geri dönüşte olmadı su ana kadar Belli ki paramı bu sahte fake isletmeye kaptırdım şikayet ediyorum. Hiçbir profesyonel internet alışveriş sitesi böyle saibeli davranış sergilemez. Bana bir an önce dönüş yapmadığınız takdirde gerekli mercilere başvuracağım bilginize.

24 Eylül 2024 12:15

Firma, bana dönüş yaptı teşekkür ediyorum öncelikle. Gereksiz panik yapmışım sipariş verdiğim ürün de eksiksiz ve kusursuz bir şekilde elime geçti.

24 Eylül 2024 12:26

16 Temmuz 2025 18:29 (Şikayetten 9 ay sonra)

11 Temmuz 2023 15:52
Dcoutletsturkey.com Bu Site Sahte
Dcoutletsturkey.com Bu Site Sahte
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 13:12
Sipariş Gecikmesi Ve Stok Sorunu