İkram sonuçtan çok memnun

Renault Clio 1.5 Dci İcon

Renault Clio 1.5 Dci İcon
28 Mart 2024 01:33

Renault Clio icon marka aracımın stop ışıkları kendiliğinden yanıp sönüyor. Aracım 2017 model Clio 4 icon paket. Aracım kilitli olup, çalışmadığı halde durduk yere kendiliğinden park lambalarını yakıyor ve söndürüyor. Çözüm için destek rica ediyorum.

19 Nisan 2024 18:13

Aracım Clio 2017 model icon paket aracımda kendi kendine park lambaları yanıyordu Renault bayisi beni arayıp bunun yazılımdan kaynaklı olduğunu belirtip Diyarbakır öz kılıç servisine yönlendirdi batmandan oraya gittim orada Erdal usta arabama reset çekti arabaya bakınca arıza lambası yandığını fark ettim arızada stop lambalarını kontrol ettiriniz yazıyordu bunu sorduğumda bizden kaynaklı değil dediler arabam daha önce hiç böyle bir arıza vermedi Erdal usta elektrikçiye götürmemi istedi siz yapın dediğimde ücret talep ettiler. Benden kaynaklı olmamasına rağmen suçu bana atıp arabayı bana verdiler arabayı sanayiye götürünce masraf çıktı bana ben Renault Diyarbakır öz kılıç servisinde görev yapan Erdal usta ve ceylan hanımdan şikayetçiyim maddi hasarım çok oldu keşke servise gitmeseydim

28 Mart 2024 12:03 (Şikayetten 10 saat sonra)
08 Nisan 2024 15:15

Teşekkürler çok ilgilendiniz

Özkan sonuçtan çok memnun

Özkan
14 Ekim 2023 13:45
"İlginiz için teşekkür ederim iyi çalışmalar."
Yaser sonuçtan hiç memnun değil

Renault 2017 Clio 4 İcon Park Lambalarının Kendi Yanıp Sönmesi.

Yaser
13 Mayıs 2024 00:00
Renault 2017 Clio 4 İcon Park Lambalarının Kendi Yanıp Sönmesi.

Renault Clio'nun LED Sorunu: Komşular Alay Ediyor!

Marley
09 Eylül 2024 19:15
Renault Clio'nun LED Sorunu: Komşular Alay Ediyor!
Ekrem sonuçtan çok memnun

Ekrem
29 Nisan 2024 22:21
"Arıza tespiti onarımı hemen yapıldı teşekkürler Renault"