Remax Sonuç Mağduriyet

16 Eylül 2024 16:35

Önceki hafta Remax sonuç firmasının O*** Bey ile bir ev gezmesi Zühtüpaşa semtinde gerçekleştirdik. Evi tutmak istediğimizi cumartesi günü kendisine arayıp söyledim, şehir dışında olduğunu, pazar çalışmadığını, pazartesi günü için sabah erken saatlerde ayarlayacağımı ve iznimin ayarlandığını ilettim kendisine. Pazartesi günü geldiğinde kendisine birkaç arama sonucunda ulaştım. Bu ana kadar bahsetmediği ev sahibi kendi seçecek beyanı ortaya çıktı. Bunu biz ilk evi gezdiğimizde ya da benimle konuştuğu diğer günlerde söylemeyerek beni mağdur etti. Dürüst ve etik olan şartların söylenmesidir, insanları bu şekilde mağdur etmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Böyle kişiler firmayı da çok güzel temsil ediyor.

16 Eylül 2024 16:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın S., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

Eda
Eda
16 Eylül 2024 18:32

Genel müdürlük tarafından arandım ve mağduriyetin çözümü ile alakalı aksiyon alınmaya çalışılacağı konusunda bilgilendirme yapıldı. Sonuçlanmasını beklemekteyim. Teşekkürler

Ahmet sonuçtan çok memnun

RE/MAX    Hakarete Uğradım

Ahmet
21 Şubat 2024 12:53
"Normalde yaşanan tatsızlıktan dolaya çok üzülmüştüm ama aldığınız hızlı çözüm ve gösterdiğiniz ilgi gerçekten içimi rahatlattı. Bu süreçte vakit ayırıp destek olan herkese teşekkür ederim."
Sonay sonuçtan memnun değil

Ev Kiralama Sürecinde Güvensizlik Ve Mağduriyet Yaşadım

Sonay
12 Ekim 2025 01:38
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Remax Emlak Danışmanının Yetersiz Bilgilendirmesi Mağduriyet Yarattı

Özge
29 Ağustos 2025 18:14
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Saygısız Emlakçı Deneyimi

Simge
17 Aralık 2024 08:21
Esra sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 18:13
"Bülent bey ve sultan hanım konuya çok ilgili bir şekilde yardımcı oldular. Gerekli yaptırımların adım adım işleyişini anlatarak gerçekleştirildiğine dair bilgi verdiler. Teşekkürler..."