Rana Reyhan Güzellik Hijyen Sıfır İlgili Sıfır

Rana Reyhan Güzellik Hijyen Sıfır İlgili Sıfır
18 Haziran 2023 21:57

17 Haziran 2023 tarihinde saat 2 için randevu aldım. Bana danışmadan randevum iptal edildi. Bir saat bekledim ve neden bekletildiğimi sorduğumda azarlandım. Kirpiklerim iğrençti ama gözlerim daha da kötü oldu. Ucuz olduğu için tercih ettim ama çok pişmanım. Gözlerim enfeksiyon kaptı ve kullanılan malzeme ucuzdu. Ortam steril değildi. Bu olayı ciddiye almam gerekiyordu ama ucuz olduğu için orayı seçtim. Benim hatam. Ucuz diye böyle yerleri seçmemek lazım.

Nehir
Nehir

Sırf yazmış olmak için yazmayın bende kirpik yaptırdım 2 kere Rana ablaya çok da memnunum lazer konusunda da öyle çok çok memnunum ellerine sağlık işinde çok başarılı ayrıca hangi birinize yetişsin bu kadın bir sürü müşteri var azcık beklesen ne olacak kimsiniz siz önce ben önce ben havaları gözüne de hiçbir şey olmamış kimse kimseyi de durduk yere azarlamaz boş yere iftira atmayın yazık size cidden şaka gibisiniz👍🏻

Reyhan

Bu yorumlarınızdan size dava açabilirim kişileri sahsı adaletsiz bir şekilde burada kötülemişsiniz. Ürün ucuz hijyen yok gibi gibi ürünlerimiz en kalite olan ürünlerdir. Her müşterimizle bunu paylaşiyoruz. Ürünlerimizden enfeksiyon kapamazsınız hassas gözler için geçerlidir. Gözünüz hassas ise damla sıkmanız gerekti bu şekilde fotoğraf enfeksiyonla alakalı bir şey göremedim enfeksiyon dediğiniz ciddi oranda şişme gözden iltihap akar ama sizin kızarmış. Kızarma göz alerjisi değildir göz hassasiyetidir hanımefendi. Gözleriniz hassas ise kullanmamanız gerekir. Hijyen konusuna gelince sadece temizliğe bakan çalışanımız bar her dakika ayakta hiç durmuyor her yere yetişmeye herkese hizmet etmeye ilgilenmeye çalışıyor. Bu yaptığınız yorumlar büyük bir kul hakkı ayrıca azarlamişsiz sizi biri beni azarlasa ben o yerde bulunmam mesela ☺️☺️

Gülşah
Gülşah

Herkes Rana Reyhanı kötülemek için Elinden geleni yapmışlar Buradan Gülüyorum sadece. Hımmm sizlere soruyorum siz yapılan işlemlerde nasıl emek verildiğini biliyor musunuz yok agresif yok azarladı ilgilenmedi pis titiz değil. Ya bırakın bu işleri. Kızım kirpik yaptırdı Rana'nın talimatlarına uydu çokta güzel sonuç aldı epilasyonda da harika gayet başarılı. Kendisi içten samimi Güler yüzlü özenle çalışıyor mesleğini seven Rahatlıkla gideceğiniz Bayan. Başka işlemler için de onun yanına gitmeye devam edeceğim iyi ki varsın Rana Reyhan.♥️♥️♥️ Emeğine sağlık

Reyhan

Çok güzel cevap vermişsiniz sizin hakkınıza geçiyor belli enfeksiyon böyle olmaz gözler kızarmış ipek kirpikte Herkeste olabilir bu ama hıjyen değil demiş ürünler kötü demiş büyük haksızlık dayanamadım bende yorum attım 2 senedir beni çok mutlu ettiniz rana hanım sizin hakkınızı yedirmem 🙏

22 Eylül 2023 00:30