QNB Finansbank Hisse Senedi İşlem Virman Yapmama Keyfiliği

20 Mart 2024 20:58

QNB Finansbank Mersin Mezitli hesabımda bulunan Borsa İstanbul'a tabi hisse senetlerini gelinim z. T nin Marbaş Menkul değerler a. Ş hesabına transfer etmek istediğimde banka keyfi olarak transfer işleminin olmayacağını söyledi. Telefon ile bankanın ilgili birime ulaştım ve işlemin yapılacağı şubeye gitmem gerektiği söylendi, tekrar Mezitli QNB Finansbank şubesine gittim, işlemin olmayacağı söylendi. İlgili kişinin mail adresini istedim ve mail yazdım gelen cevabın görüntüsü ektedir. Bankanın Yönetim kurulu kararı olduğunu ve hisse senedi transferi yapılamayacağı bildirildi. Bu açıkça keyfi bir uygulamadır ve BDDK kararlarında böyle bir durum söz konusu değildir. İlgili bankadan işlemimi yapmaması nedeniyle şikayetçiyim. Sırf alış satış komisyonu alabilmek için işlemimi yapmadılar. İşlemimin ivedilikle gerçekleştirilmesini istiyorum.

20 Mart 2024 20:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Hatice
Hatice
22 Mart 2024 00:49

Çok basit ve diğer bankalarda kolaylıkla halledilen bir işlemi sırf komisyon alabilmek için günlerdir çözmeyip 60 yaşında kadını 2 defa şubeye gitmek zorunda bırakan, "şikayet edersen et" diyen QNB Finansbank yöneticileri hakkım helal değil size.

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
17 Mayıs 2024 23:36
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 22:50

QNB Finansinvest Gerçekleşmeyen Hisse Virman Talebi