Batuhan sonuçtan çok memnun

PSM Vize Tarafıma Yapılan Usulsüzlük

15 Nisan 2024 23:22
Batuhan'ın Teşekkür Mesajı
“Poyraz bey bizzat arayıp yardımcı olacağını yaşadığımız mağduriyeti gidermek için elinden geleni yapacağının sözünü verdi ve çalışmalara başladık. Kendisine teşekkür ediyorum.”

PSM vize ile yakın tarihte Almanya çalışma vizesi için anlaştık ve çalışmaya başladık. Anlaşmamızda ödememiz toplamda 3750 EUR 3 taksit şeklinde yapılacaktı. İşlemlere başlamaları için ilk taksit olan 1250 EUR ücreti taraflarına yatırdım. Benden birkaç belge ve sözleşme imzalamamı istediler. İstediklerini yerine getirdim. Aradan 2 hafta geçtikten sonra davetiyemin taraflarına ulaştığını ve 2. Taksit olan 1250 EUR ödemenin yapılmasını talep ettiler. Bende güvence olarak davetiyemin elektronik ortamdan bir kopyasını görmek istedim. Ancak bana saçma sapan kendilerinin bile düzenleyebileceği sansürlü bir PDF dosyasının görüntüsünü gönderdiler. Fotoğraftaki sözde davetiyede firma hakkında hiçbir bilgi yoktu firma ismi adresleri vs sansürlenmişti. Bizzat P***** beyle durumu konuştum tarafıma sansürsüz bir şekilde iletilmediği takdirde herhangi bir ödeme yapmayacağımı bildirdim. Ancak hem P***** bey hem de S**** bey ödeme yapılmadığı takdirde bu bilgileri benimle paylaşamayacaklarını söylediler. Gerekçeleri ise firmayla iletişime geçecek olmammış. Ben bu konuşmalardan sonra bir yere varamayacağımızı anladığımdan artık kendileriyle çalışmak istemediğimi ve benim adıma Almanya'daki firmaya veyahut Türkiye'de herhangi bir yere yapılan ödemelerin dekontlarını ve faturalarını tarafıma iletmelerini istedim. Ancak S**** beyin bana cevabı şu oldu "Fatura isteseydiniz KDV ödemek zorunda kalırdınız. Sizden bu ücreti talep etmedik fatura yok"Bu demek oluyor ki burada bir usulsüzlük var. Ben şahsi olarak bana bu fatura ve dekontları temin edemeyeceklerini tahmin ediyordum zaten sadece işin ciddiyetini ve dönen dolapları ortaya çıkarmak adına istemiştim. Nitekim tahmin ettiğim gibi de oldu. Kendileri telefon görüşmemizde tarafıma sansürsüz şekilde davetiyemi ileteceğini belirtmiş ancak yaklaşık 2 haftadır tarafıma herhangi olumlu olumsuz bile dönüş yapılmamıştır. Ayrıca ilk alınan 1250eur ücretin güven için istendiğini üstünü kendi şirketi tarafından 1250 EUR daha tamamlayıp Alman şirketine ödeme yaptığını belirtti ve ben bunun iade yapmamak için sunduğu bir gerekçe olarak yorumladım. Herhangi bir ödeme yapıldığına dair kanıt olmamasına rağmen bu şekilde bir savunma yapıldı. Yani bizim sadece son göndereceğimiz taksit kendilerine ait olacak şekilde açıklama yaptı. 4 ayrı kişi olarak başvurduk ve mağdur edildik. Tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadığı takdirde vergi dairesi ve savcılığa elimdeki kanıtlarla suç duyurusunda bulunacağımdan emin olabilirsiniz.

profile profile
30 Temmuz 2024 23:55 (Şikayetten 3 ay sonra)
10 Ağustos 2024 17:00

Selamlar :) Açtığımız dava henüz görülmedi veyahut sonuçlanmadı. Madem ödemeler yapıldı ben istediğim zaman neden tarafıma iletilmeyip kaçamak cevaplar verildi? Davetiye görmesek gerçek olduğuna inanacağız neredeyse :) Bizim ücretini ödediğimiz davetiyenin hangi firma hangi adres olduğunu öğrenmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum. Buradaki diğer insanları manipüle etmek ve kendinizi temize çıkarmak için yazdığınız yazıyı hayranlıkla okudum. Sizinle iletişime geçmemizi istiyorsanız öncelikle engelimizi kaldırmanız gerekmekte :) Sevgilerle

26 Ekim 2024 13:00
17 Kasım 2024 17:38
26 Kasım 2024 15:35

Selamlar. Yazınızı ancak görebildim bana WhatsApp'tan ulaşım sağlarsanız konuşabiliriz. Telefon numaram kayıtlarınızda mevcuttur.

28 Kasım 2024 13:15

+1 551 900 37 63 mesajınızı bekliyoruz

29 Kasım 2024 10:31

Hocam engelimizi kaldırırsanız yazacağız. Gönderdiğimiz mesajlar iletilmiyor.

29 Kasım 2024 11:32

Lütfen numaranızı [email protected] a atar mısınız

07 Ocak 18:16

Hasan

Lütfen çözümle ilgili bizi de haberdar et. Zira problemi çözeceğiz deyip milleti yarı yolda bıraktı.

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Psm Vize Polonya Çalışma Vizesi Danışmanlık Süreci İle İlgili Şikayet

23 Mart 2024 16:48
psm-vize-polonya-calisma-vizesi-danismanlik-sureci-ile-ilgili-sikayet-6.jpg
psm-vize-polonya-calisma-vizesi-danismanlik-sureci-ile-ilgili-sikayet-5.pdf
psm-vize-polonya-calisma-vizesi-danismanlik-sureci-ile-ilgili-sikayet-2.jpg
Nensi sonuçtan çok memnun

18 Mart 16:33
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

İşte Vizem Danışmanlık İngiltere'de İş Vaadi Ve Yalanları.

10 Haziran 2024 16:09