Prins Fazla Yakıt Sarfiyatı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri (? )

03 Ekim 2023 16:55

2013 Model Honda Civic FB7 aracıma 2022-Ağustos ayında araç için önerilen Prins Teknomax LPG montajı yaptırdım. Şehir içi kullanımda 1 depo LPG ile 320-340 km yol yapıyorken son zamanlarda 230-250 km arasında yol yapabiliyorum. Aracın bakımı ve LPG bakımını yaptırdım. Konu ile ilgili montaj yaptırdığım yere sorduğumda son zamanlarda böyle sorunlar gelmeye başladı, yakıtlardan olabilir dediler. Bakımdan sonra tekrar depoyu doldurup denedim 232 km de bitti. (bunun içinde kısa mesafe kullanımdan dolayı benzinle gittiğim mesafelerde dahil). Araç aynı, yol aynı LPG aldığım yerler aynı nasıl böyle bir fark olabilir. Araçta gaz kaçağı olma ihtimali geliyor ister istemez aklıma. Prins müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirdim. Teknik ekipten sizi arayacaklar dediler. Arayan olmadı bunun üzerine 1 hafta geçti tekrar aradım, son olarak da bugün aradım. Herhangi bir geri dönüş olmadı. Son çare buraya yazıyorum. Olmazsa Prins yurt dışı kurumsal ortaklarına mail atarak çözmeyi deneyeceğim. Buradan çözüm bulmak ümidiyle.

03 Ekim 2023 17:42 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Prins

30 Ekim 2023 10:15

LPG ilk takıldığına 330 km giden aracın yakıtı şu an 200 km de bitiyor. Ayrıca göstergede iki lamba yanarken bir anda sesli uyarı verip yakıt bitiyor. İyisi olsun diye fazla para veriyoruz muhatap bile yok karşıda. Müşteri hizmetleri ile konu hakkında görüşeli neredeyse 5 hafta oldu, Tekrar tekrar aradım, buraya da yazdım ne arayan var ne soran. Bugün tekrar aradım çok acil öncelikli diyerek tekrar talep oluşturdular. Hiçbir şey değişmiyor. Genel Müdürlüğü aradım müşteri hizmetlerine geri aktardılar tekrar denedim cevap bile vermiyorlar. Son çare Hollanda'ya mail atmak.

Fatih
Fatih

Hiçbir şekilde cevap vermiyorlar

Kadir

6 ay sonra aradılar. Şikayetinize cevap verilmemiş çözüldü mü diye. İlk arayan sizsiniz:, teknik servisten geri dönüş yapılacaktı, defalarca aramama hiçbir şey yapılmadı dedim. Genel müdürlüğe iletiyoruz dediler. Kusura bakmayın vs. Sonra yine hiçbir şey yapılmadı. Parayı ödedikten sonra işleri bitiyor: Garanti (? ) kapsamında kalsın diye bakim, filtre değişimi vb. Gibi ödemelere de devam ediliyor. Ben bir daha Prins'e marka bir şey almam.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Prins LPG Dolum Ve Gösterge Problemi

Emre
23 Nisan 2024 16:09
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

LPG Tüketimi Ve Performans Sorunları İçin Çözüm Arayışı

Muhammed