Pragmatic Play Altyapı Sorunu Ve Müdahale Yapıyor

22 Şubat 2024 12:42

Pusulabet altyapı hile yapıyor. Pusulabet sitene. 1 yılda 24 defa yatırım yaptım. Bir defa kazanç alamazsın. İmkansız bu neden mi. Sitede bütün slotlarda altyapı da müdahale ve hile yaparak. Müdahale ediyorlar. Casino ve slot oyunları rtp ve rng testlerine aykırı kazanlar verir. Her aldığınız frespin satın almalar. Takip ederseniz. Her aldınız frespin satın almalar. Hep aynı absürt komik kazanlar verir. 8 defa satın alma yaparsınız. Asla kendi parasını bile 1 defa ödemez satın aldığınız frespinler. Altyapı üzerinden müdahale ederek. Pragmatic Play lisans aldığı Malta gaming lisans otoritesine mga da gönderdim her bir ıd bilgileri ile saati ile. Hile yaptıklarını. Devamlı bu sitede. Her slotta aynı şeyler var. Rtp ve rng aykırı. Site kendi içerisinde. Pragmatic Play sağlayıcısından farklı şekilde slotlarda kazançlar. 4800 TL para yatırma yaptım. 24 yatırım ile. 200 TL çekimim var. Bir yılda o da 300 TL para yatırdım. 100 TL frespin satın alma yaptım 4 TL verdi. Geriye kalan 200 ana param çektim.

17 Mart 2024 06:38

Pragmatic Play sağlayıcısında olan. Rtp ve Rng testlerine aykırı durum. Rtp ve Rng testlerini bırakın. Bu matematiğe aykırı. Olasılık kavramına şans oyunlarında. Bu şans falan değil. Pragmatic Play sağlayıcısı yaptığı. Rtp ve Rng testlerine aykırı durum. Bu bildiğin altyapı üzerinden müdahale Pragmatic Play sağlayıcısı yaptığı kaybettirme taktik. Pragmatic Play sağlayıcısı Ama sorun değil. Ben bu şekilde dört defa durum yaşadım. Hepsinin Id bilgileri ve oyunun video kaydı saati dakikasına kadar. Hepsini kaydını aldım. Malta da görüşürüz. Bu durum Betist sitesinde de olan devamlı durum.

22 Şubat 2024 16:58

Pragmatic Play sağlayıcısı Slotlarda Hile ve rtp ve Rng testlerine aykırılık ile müdahale ediyor. Özellikle Slotlarda Her oynadım slotta komedi gibi kazançlar var. Oyunun rtp ve Rng kontrolü yapıyorum. 1000 spinde bir. Geri ödeme diye bir şey yok. Malta Gaming lisans otoritesine gönderdim özellikle her oyunun ıd bilgileri ile birlikte. Çünkü 8 aydır. Her Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda. Hep aynı kazançlar geliyor. Belki 40 defa frespinler satın aldım. 3 ve 4 tanesinde kendi parasını ancak ödedi. Money bacak diye bir şey yok Pragmatic Play sağlayıcısında. 7 aydır. Rtp ve Rng testlerine aykırılık yaptığını artık tamamen inanıyorum. Özellikle son iki aydır. Her bir spinin ıd saat bilgilerini kaydediyorum. Ve Malta Gaming lisans otoritesine göndereceğim. Ve bizzat Malta gidip. Yasal işlem başlatacağım. Çünkü şans oyunları kriterlerinden. Rtp ve Rng testlerine aykırılık hile olduğunu incelenmesi için. Malta da Bilirkişi heyetine başvuracağım. Yasal olarak.

profile profile profile
09 Nisan 2024 02:20

Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda rtp ve Rng testlerine aykırılık yapıyor. Pragmatic Play sağlayıcısı Slotlar önermiyorum. Ve bu Pragmatic Play sağlayıcısı tavsiye et. Miyorum. 9 defa frespin satın alma yaptım. Hepsinde absürt absürt komedi gibi kazançlar. Rtp ve Rng testlerine aykırılık var zaten. Oyunun algoritma aykırı. Pragmatic Play sağlayıcısı Türkiye de protesto edilmeli. Bilinçli şekilde. Algoritmadan Kabul etti rtp ve Rng testlerine bile aykırılık yapıyor. 6 tanesinin paylaştım. 3 tane daha satın alma yaptım frespinler var. Onu da ekliyorum. Şimdi. Görün Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda nasıl algoritmatik şekilde hile ve müdahale ettiğini.

09 Nisan 2024 02:23

Bunlar hepsi 200 TL ile satın alınan frespinler de verdi kazanç. Pragmatic Play sağlayıcısı müdahale ediyor. Pragmatic Play sağlayıcısı slotlar asla tavsiye et. Miyorum. Ve önermiyorum da. Pragmatic Play sağlayıcısı slotlarda son 8 aydır bu şekilde. Rtp ve Rng testlerine aykırılık var. Pragmatic Play sağlayıcısı protesto edilmelidir. Benim gibi Şikayetvar platformunda binlerce bu şekilde Şikayetvar. Ben bu şekilde rtp ve Rng testlerine aykırılık olan oyunlarda. Hepsinin kaydını alıyorum. Pragmatic Play sağlayıcısı lisans aldığı Malta Gaming lisans otoritesi Hakem Heyeti ve Denetleme kuruluşuna. İlerleyen dönemde. Malta gittiğimde. Bunlar kanıt olarak kaydını hep alıyorum. Malta gittiğimde tatile. Orada avukat tutup. Yasal işlem yapmak için.

09 Nisan 2024 02:29

Pragmatic Play sağlayıcısı ıce. L. Ob. Ster Slotunda biraz önce satın almalar gösterdim. Nasıl Pragmatic Play sağlayıcısı müdahale ettiğini. Şimdi de spin çevirme görebilirsiniz. Pragmatic Play sağlayıcısı nasıl oyuna müdahale ettiğini görmeniz için. Pragmatic Play sağlayıcısı artık. Müdahale ettiğini gösteriyor. Her Slotunda bu şekilde. Pragmatic Play sağlayıcısı slotlar önermiyorum. Ve asla tavsiye et. Miyorum. Spin çevirmede durumu görmeniz için. Buraya bırakıyorum. Düşünce ve gerçek mantık ve aklınız ile görüp. Pragmatic Play sağlayıcısı hakkında gerçek düşünce ve yorumunuz kendiniz yapın. Pragmatic Play sağlayıcısı kaliteli bir sağlayıcı gibi görünüyor ama. Asla kabul ettiği rtp ve Rng testlerine aykırılık yapıyor.

Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 22:37

19 Kasım 2023 05:10
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Pusulabet'te Slot Oyunlarında Şüphe Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Özgür