Güner sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 21:38

Geçen gün Yozgat/Çandır A101 mağazasından Levent kimyanın Porçöz ve Çiçeğim marka 2 paket kireç çözücüsünü aldım birinin kapağı defolu/açık imiş. Üzerime döküldü. T shirtüm ve ayakkabım kullanılamaz hale geldi. Omuzum tahriş oldu. Allah'tan çocuğuma veya gözümüze vs gelmedi. Çalışanlarda şahit oldu. Kapağı defolu/kırık asit içeren bir ürün rafta durmamalı. A101 müşteri hizmetlerine yazdım Porçöz'e yazdım
A101 den ses çıkmadı. Levent kimyada aradı ürünün seri numarasını üretim tarihini vs istedi. Üst baş yanmış seri numarasını kim takar. Resimler var fiş var üretim tarihi var A101 çalışanları şahit. Bana bir tshirt bir ayakkabı borçlusunuz. Bundan sonra sizin ürünlerinizi özellikle almayacağım.

02 Ekim 2023 19:10

Levent kimyadan biri aradı ilgileniyormuş gibi yaptı. Beni ve elbiselerimi yakan kireç çözücünün parti numarasını seri nu. Falan istedi. Fiş var A101 de kameralar var resimler var çalışanlar şahit oldu, dalga mi geçiyorsunuz. Koskoca firmasınız sözde ama benim zararım olan bir tshirt ve ayakkabıyı tazmin edemeyecek kadarda küçük bir firmasınız

Zerrin
12 Ağustos 2024 23:57

25 Nisan 2024 22:10

05 Aralık 2023 16:22
Emsal sonuçtan memnun

08 Ocak 2025 08:54
A101'den Alınan Por Çöz Kıyafetleri Mahvetti
Elif sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2025 12:27