Birgül sonucu yetersiz buldu

BİM'den Aldığım Polisan Plastik Boya Sorunu

BİM'den Aldığım Polisan Plastik Boya Sorunu
Birgül
01 Haziran 2023 14:26

BİM'den aldım boyayı ucuz ama dedim Polisan yani alınır markaya güvendim ama boya kurudu halde bir bezle çok basit şekilde ful boya çıkıyor. Temizlik için su israfına mı yanayım saatlerce boşa giden işçiliğe mi 200 TL verdik. Rezil oldum. Polisan benim için bitmiştir. Telafi etmesinler de eminim yine aynı şey başıma gelir istemez.

02 Haziran 2023 09:51

Polisan tarafından arandım ve bir günde duvara enterge olmaz çıkması şu an normal 28 gün sonra asla hiçbir şekilde çıkmaz dedi zaten boya silinebilir bir boya değil dedi bu süre bana tuhaf geldi ve ekonomik boya ne bekliyorsun tarzı konuştu ama bende ucuz maldan hayır gelmeyeceğini biliyorum ama Polisan marka diye aldım ismine güvendim yoksa boya da gidip ucuz niye alayım dedim isminizi bu tür ucuz adi şeyler yaparak karalıyorsunuz dedim beyefendi hep dalga geçer tonla konuşuyor du sesi öyleydi bende Polisan boyası yerine kireç bu yazın öyle alalım dedim kireçten farkı ne ki bunun 2 gün olmuş elime hafif bir bez alsam hepsi komple siliniyor eski boya meydana çıkıyor neyse ben parasında değilim ama emek var bu işin içinde ve siz boyanız ucuz ama kaliteli demek yerine ucuz ne bekliyorsunuz markaya bakma bunun en pahalıları güzel gibi konuşursanız asla sizin markadan ürün almayacağım gibi önermeyeceğim de teşekkürler arama zahmetinde bulundunuz için!

01 Haziran 2023 18:09

BİM'den kumsal bej iç cephe plastik 10 kg boya almıştım Tek kat sürüldü ama rahatlıkla çıkan bir boya ucuz diye değil Polisan marka ucuzda olsa iyidir diye aldım yazık yani para ma değil emek zamanım gitti su israfı temizlemekle uğraştım resmen kirecin modern versiyonu isminizi karaladınız bu saçma ürünlerle bir daha asla Polisan almayacağım önermeyeceğim

Ek
01 Haziran 2023 17:31 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

09 Haziran 2023 10:36

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Ahmet
17 Mayıs 2024 20:50
Polisan Boya Aldım Sizde Aynısı Olmasın
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

BİM'den Alınan Polisan Boya Hayal Kırıklığı Yarattı

Cihan
02 Nisan 2024 03:14

Sultan
17 Temmuz 2024 21:44

Damla
03 Temmuz 2024 16:54
Ünzile sonuçtan hiç memnun değil

Ünzile
07 Ekim 2024 21:24