Podium Optik Fahiş Fiyat Uygulaması

29 Mayıs 2023 14:14

Mustang marka gözlük aldım. Gözlüğün burun kısmındaki plastikler oynuyor ses çıkarıyor ve bundan rahatsız oldum. Ertesi gün gözlüğü aldığım yeri aradım ve ürünü hiç kullanamadığımı geri iade etmek istediğimi söyledim. Bana mağazadan çıkış yaptıysanız iade alamayız dediler. Değişim konusunda yardımcı olacaklarını söylediler. Ürünün farklı yerlerde fiyatına baktığımda ise 899 TL den satıldığını gördüm. Podium AVM'de yer alan Podium optikte 1800 TL'ye satılıyor.

Satın aldığımda ise %25 indirim uygulayarak 1350 TL'ye gözlük satıldı. Bu durumu öğrendikten sonra tekrar ikinci günde arayıp gözlüğü iade etmek istediğimi bildirdim tekrar ama kabul edilmedi. Cumartesi yani ürünü aldığım 7. Gün gittiğimde yardımcı olacaklarını söylediler.

Cumartesi gittiğimde orada bulunan personel o***** bey eğer 3 gün içinde gitseydim iade alabileceklerini ama şu an alamayacaklarını söyledi. Ben ilk üç gün zaten sürekli aramıştım ama bu bilgiyi bana vermediklerini söylediğimde ise hiçbir açıklama yapmadılar. Yani bile isteye beklettiler. Başka bir ürünle değişim talep ettiğimde yine ürünün asıl fiyatından fazla söyleyip güya sözde indirimli satıyorlar. Bu durumdan şikayetçiyim ve yetkili birinin iletişime geçmesini talep ediyorum.

Sümeyye
23 Ağustos 2023 09:05

18 Temmuz 2023 19:32
Aytuğ Optik Garantisi Olmayan En Son Teknoloji Gözlük
Aytuğ Optik Garantisi Olmayan En Son Teknoloji Gözlük
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Erzurum Mevsim Optik-gözlük Camlarında Ton Farkı

29 Ağustos 2023 11:33
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2023 14:03
Polo Exchange Garanti Kapsamındaki Bir Kusuru 1 Senedir Çözemedi