Ayten sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 01:54

Bugün bu Plus Proline lavabo açıcı ürününü babam kullandı ve lavabo borusunun içinden çıtırdama sesleri geldi. Bir süre sonra boru patladı, eline ve bacağına, diz kapağına geldi. Geldiği gibi teni bembeyaz oldu, çevresi kızardı. Hemen aynı saat içinde 3 hastane gezdik, kimse bir şey yapamadı. Ne kadar tehlikeli bir ürün ve içeriğindeki asitten bahsettiler. Babam şu an sağlık anlamında kötü durumda. Ben de en kısa zamanda babam için dava açacağım, şikayette bulunacağım. Acısından duramıyor ve bu ürün yüzünden doktorların söylemiyle derine inecekmiş, kemiğe bile ulaşıp zarar verebilirmiş. Mutfağı temizlemeye çalışıyoruz fakat asit üzerimize sıçrar diye korkuyoruz. Defalarca kez temizlememize rağmen renkli bir şekilde sular etraftan yayılıyor. Evi göz yakan pis, keskin bir koku sarıyor. Eğer babamın üzerinde tek bir kalıcı hasar meydana gelirse sağlık anlamında bunun tek suçlusu bu markadır. Sonuna kadar hakkımızı savunacağız.

Rumeysa

Fotoğraftaki kişinin durumu nasıl oldu onun izleri nasıl bize ilerler falan demediler ama siz BM'yle deyince daha çok korkmaya başladım bizdeki durum şu şekilde durumu sizin babanıza göre nasıl

Rumeysa

Aynı olay başımıza geldi son durumu nedir babanızın yaralarındaki iyileşme nasıl oldu süreç nasıl işledi bilgi verebilir misiniz

Ayten
Ayten

Şu an durumu iyi yaklaşık dört ay içerisinde yara kapandı bayağı büyük bir yaraydı sürekli pansuman yapılıyordu kanadığı için sürekli olarak ilaç sürüldü ileri bir seviye olarak hiçbir şey yapamayız denildi sadece deri üzerinden ilaç takviyesi yapıldı şu an için bacağında iz var beyaz onun haricinde doktorlar şu bilgiyi verdi asit zamanla kemiğe doğru ulaşabilir etin çürümesini ve kemik erimesine yol açabilir denildi fakat şu anlık bizde öyle bir şey olmadı

Handiron Pişmanlıktır

Tuğba.
01 Temmuz 2024 22:41
Handiron Pişmanlıktır

02 Kasım 2025 00:39
Mehmet sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2024 14:54
Enes Water Su Arıtma Sistemleri Kesinlikle Pişmanlıktır!