Playweez Zorunlu Abonelik

12 Ekim 2023 19:05

12.10.2023 tarihinde 3699'dan gelen bir mesaj ile, onay ve giriş yapmadığım halde aboneliğim gerçekleştirilmiş, bunu fatura ödemesinde öğrendim, bu durumu playweez yetkilileri açıklayabilir mi?
Benden tahsil edilmiş olan 109 TL'nin iadesini en kısa zamanda tarafınızdan bekliyorum. Aynı gün, yani bugün abonelik iptalini yaptım. Bu şekilde insanları yanıltarak paralarını almak yerine, diğer firmalar gibi insanları reklamlarla kendi sitenize çekerek istekleri doğrultusunda abonelik yapmanızı daha doğru bulurdum. BTK ve CİMER 'e konu ile ilgili gerekli bilgilendirmelerde bulunacağım.

16 Ekim 2023 17:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu yetkili birimimize iletilmiş olup, incelemenin ardından lehinize bir sonuç çıkması durumunda size bilgi vereceğiz, Ürünlerimizle ilgili her türlü talebinizde size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla.

26 Ekim 2023 18:56

Merhaba, Ben bilgi istemiyorum paramın iadesini istiyorum. Size kanıt olarak ekran görüntülerini gönderdim. (Ürünlerimizle ilgili her türlü talebinizde size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız, ) diyorsunuz ama (incelemenin ardından lehinize bir sonuç çıkması durumunda size bilgi vereceğiz, ) diyorsunuz. Benden haksız ve usulsüz bir şekilde alınan paranın en kısa zamanda iade edilmesini talep ediyorum. Bu tarafınızdan yapılmadığı takdirde BTK ve CİMER' şikayette bulunacağımı tekrar beyan ederim. Teşekkür ederim.

23 Kasım 2023 20:25

26 Ekim 2023 tarihinde yazdığım şikayetim için halen cevap yazmadınız lütfen acilen olumlu bir cevap yazın ve para iademi acilen yamanızı bekliyorum. Saygılar,

07 Ekim 2023 15:28

Mmehmet
10 Ekim 2023 19:31

31 Aralık 2023 22:27
İstenmeyen Playweez Aboneliği Ve Faturama Yansıyan Ücret!
Nusret sonuçtan hiç memnun değil

Nusret
28 Aralık 2023 21:16