Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

PlayStation 5 PS Plus Üyelik Sorunu Ve Kart Hataları

PlayStation 5 PS Plus Üyelik Sorunu Ve Kart Hataları
22 Haziran 2024 17:50

PlayStation 5 cihazıma PS Plus üyeliği almaya çalışıyorum 2 gündür, lakin sürekli hata veriyor. Mastercard denedim, Visa denedim, Papara denedim; hiçbiri ile olmadı. Tüm denediğim kartların yurt dışı para transferine ve internet harcamalarına açık olduğunu da kontrol ettim, lakin hala üyelik alamıyorum. 1 aylık ekstra üyelik alacağım, 260 TL'ye; bakiyem de yeterli kartlarda. Ama bana sürekli 'Kredi/banka kartı bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun' hatası veriyor. Bir de bunun üzerine 'Bir şeyler ters gitti, daha sonra tekrar deneyin' uyarısı alıyorum. Tüm bilgilerimi doğru giriyorum: adresim, posta kodum, kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, güvenlik kodu. Ama hala hata alıyorum. Değerli PlayStation destek ekibi, sorunumla ilgilenilmesini ve sorunun çözülmesinde bana yardım etmenizi rica ediyorum.

Yusuf
Yusuf
23 Haziran 2024 14:02

PlayStation'un bu kadar sorumsuz ve ilgisiz olduğumu bilmezdim paramla rezil oluyorum kartta param var hala hata veriyor ve üyelik alamıyorum dun destek için mesaj attım hala geri dönüş de yapılmadı

07 Şubat 2024 23:16
Ali sonuçtan hiç memnun değil

PS Plus Üyeliği Satın Alma Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

21 Şubat 2025 08:58