Nisa sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 21:31

19.11.2024 Tarihinde Media Markt şubesinden aldığım Philips BRI950/00 Lumea cihazımda kelimenin tam anlamıyla 2 kez kullandıktan sonra lazer atışı yapan kısmında ufak yeşilimsi sarımsı lekeler oluştu. Kullanmadan önce bütün tüyleri almama ve tek bir tüy bırakmamama rağmen binlerce lira verdiğim bir ürün nasıl böyle bir defekt oluşuyor anlamıyorum. Daha ikinci kullanımdan böyle bir sorun yaşarken ürünü kullanmaya nasıl devam edebilirim? Değişimini talep ediyorum.

Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla

Mehtap
25 Eylül 2024 14:50
PHILIPS Philips Lumea Lekeli Ürün
PHILIPS Philips Lumea Lekeli Ürün
Zinnet sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lumea Cihazı Sürekli Arızalı, Servis Ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

Zinnet
02 Eylül 2025 20:10
philips-lumea-cihazi-surekli-arizali-servis-ve-musteri-hizmetleri-cozum-sunmuyor-1.pdf
Dilruba sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lumea Ürününde Hasar Ve İade Sorunu: Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Dilruba
17 Haziran 2025 17:38