İsa sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 04:43

Teknosa mobil üzerinden almış olduğum Philips 50PUS8508/62 50" model televizyonun kurulumu yapıldıktan 2 gün sonra, TV açıldığında karşılaştığım ekran bozulmasının ve TV'nin menü bölümüne girdiğimde ekranın eninden ve boyundan oluşan gölgelenmeler ve bulutlanmalar bilgisini teknik servise bildirmem üzerine gelip incelemede bulundular. Philips genel merkeziyle görüştüklerini söyleyip bulutlanmaların normal olduğunu, ekran açıldığında oluşan ekran bozulması içinse yazılım yükleyeceklerini söyleyip işlemi yapıp gittiler. Fakat 2 gün sonra aynı sorun tekrar devam etti ve bu durum üzerine TV'yi tüm aksesuarlarıyla birlikte tüm orijinalliğiyle kargolayıp firmasına geri iadesini yaptım. Fakat iade ettiğim firma ürünü tekrar tarafıma geri yolluyor. Servisle tekrar görüşme sağlayıp mevcut olan sorunların aynı şekilde devam ettiğini söyledim. Kendileri bu durumu yetkili servisle değil, direkt olarak Philips genel merkeziyle görüşmem gerektiğini söylediler. Oluşan bu mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde iş yasal süreç ile Tüketici Hakem Heyeti'ne intikal edecek ki ben uzun süredir Philips müşterisi olarak böyle bir sürecin yaşanmasını istemiyorum. Gereğinin yapılıp sorunun giderilmesini rica ediyorum.

11 Temmuz 2024 19:57

2 ay önce Teknosa üzerinden aldığım 50PUS8508 Philips marka TV ayıplı kusurlu çıktı gerek bu platformdan gerekse Philips müşteri danışmanından gerekse de Philips yetkili servisle iletişime geçmeme rağmen gerekli incelemelerde yetkili servis tarafından yapılıp kusurlu olduğu tespiti yapılmasına rağmen bu kadar zaman geçti fakat bir çözüme ulaşamadık yetkili servisle görüştüğümde Philips genel merkezi taraflarından kendilerine dönüş yapılmasını beklediklerini söylüyorlar bu kadar basit bir durum neden bu kadar uzuyor acaba? Aldığım kusurlu ayıplı ürünün ya değişimini ya da iadesinin yapılmasını istiyorum

27 Mayıs 2024 11:25 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Mayıs 2024 14:38

Evet uzun bir uğraştan sonra kavga dövüş ancak kayıt açtıra bildim çok şükür! Ve servis yönlendirmesi 3 gün sonraya verildi benim şikayetim elime kusurlu bir ürün gönderilmesi sıfır bir televizyon alıyorum ve kusurlu bir ürün gönderiliyor videosunu görselini paylaştım ve servisin bu problemle ilgili çalışma yapmasına rağmen sorun devam etmekte ve ben bu kusurlu ürünün iptal edilmesi istiyorum çok basit olan bu işlem neden bu kadar içinden çıkılmaz bir durum alır zorlaşır anlamış değilim bir ürün aldınız gelen ürün kusurlu çıkıyor ve bu durum üzerine ürünü iade ediyorsunuz yasal olarak da kanunen de prosedür belli neyin diretmesi bu?

05 Haziran 2024 01:31

Halen daha tarafıma dönüş yapmanızı bekliyorum neyin bekletmesi bu?

03 Temmuz 2024 02:28

Bir ayı aşkın süre geçmesine rağmen bir çözümleme olmadığı gibi tarafıma firma tarafından dönüş yapılmadı bu alakasızlık ilgisizlik nedir?

Yeni Alınan Televizyonda Süregelen Ekran Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

01 Eylül 2025 15:49
yeni-alinan-televizyonda-suregelen-ekran-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-7.pdf
yeni-alinan-televizyonda-suregelen-ekran-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-6.pdf
yeni-alinan-televizyonda-suregelen-ekran-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-5.pdf
yeni-alinan-televizyonda-suregelen-ekran-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-4.pdf
yeni-alinan-televizyonda-suregelen-ekran-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-3.pdf
yeni-alinan-televizyonda-suregelen-ekran-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-2.pdf
yeni-alinan-televizyonda-suregelen-ekran-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-1.pdf
Murat sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Philips Görüntü Bozulması Bulanıklık

30 Ağustos 2024 21:43
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 23:30
Philips TV'de Beklenmeyen Görüntü Kalitesi Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 19:18
Philips TV'de Sürekli Arızalar Ve Yüksek Tamir Ücreti Şoku
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 11:39