Philips TV'de Sürekli Donma Ve Destek Sorunu

Yusuf
25 Aralık 2024 21:472.453

1 sene önce Media Markt'tan aldığım Philips 65PUS8808 Ambilight TV televizyonumun, 1 yıl içinde bas-konuş özelliği bozuldu. Şimdi ise internetten bir şey izlediğim esnada donma oluyor ve TV birkaç dakika kilitleniyor; ne kapanıyor ne de açılıyor. Satın aldığım Media Markt'a kasko yaptırdığım halde arkasında durmuyor. Philips'ten aldığım için verdiğim o kadar paraya pişmanım. Sıradan TV'lere bakıyorum, daha seri ve kullanışlı.

29 Aralık 2024 20:28

TV yi açıyorum sabah bişi yok ama aradan 4 5 saat geçiyor, kanal değiştirmek istediğimde algılamıyor 15 20 Sn. Sonra kanal değişiyor o esnada ekran donuyor, kendi kendine Google Home sayfasına yönlendiriyor kapatıyorum TV kapanıyor ama arkadan halen daha kanal ın sesi geliyor. Bende sorunlar böyle sizin nasıl

29 Aralık 2024 20:00

Benimde 8808 55pus TV im var 1 aylık ve inanılmaz kasma sorunu var kumandaya basıyorum 10 Sn. Sonra algılıyor çözümü var mı acaba servis ne Yapacak

PHILIPS TV Philips 65pus8507 65" Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD Smart LED TV

Burak
10 Haziran 2024 18:053.722

1 sene önce aldığım Philips 65pus8507 65" Uydu Alıcılı Ambilight 4K Ultra HD Smart LED TV marka televizyon, son 1-2 aydı...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Philips Televizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Philips TelevizyondaSinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Fatih

Gözde
Philips 50pus8007 TV Panel Arızası

Philips 50pus8007 TVPanel Arızası

Hakan
Philips TV Logoda Kalıyor Ve Açılmıyor!

Philips TV LogodaKalıyor Ve Açılmıyor!

Hüsamettin

Öne ÇıkanKonular