Mefhar sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 22:38

Philips 55PUS8007/62 model televizyonun gelişmiş ayarlarında TKGS menüsü mevcut değil. 850'li numarayı arıyorum, bana e-posta yollayıp olmayan menüyü açmamı söylüyorlar. Bu televizyon karmaşık ve eksik bir menüye sahip. Hayatımda hiç bu kadar pişman olduğumu hatırlamıyorum. Kendi uydusunu hâlâ kuramadım. Tivibu'dan seyrediyorum. Servisi arıyorum, ya telefonumu açmıyorlar ya da ücretli gelir bakarız diyorlar. Televizyonu 20 Ağustos 2023'te aldım, garantisi 2 yıl.

07 Haziran 2024 09:25 (Şikayetten 10 saat sonra)
07 Haziran 2024 23:35

Herhangi bir mail gelmedi! Resmen dalga geçiyorsunuz. Millete kopyala yapıştır cevap vermek yerine biraz daha ilgili olun.

07 Haziran 2024 23:50
PHILIPS TV Philips 55pus8007/62 TKGS Uydu Kurulumu Yok

Mail geldi fakat kanal kurulumu rest atma vs hepsini tam üçer kez yaptım. Sorunumu size anlatamadım herhalde TKGS den kanal aratma yapıyor ama tek bir kanal bile bulamıyor. Tüm ayarları doğru bir şekilde yapmama rağmen tam 12 sefer kanal aramama rağmen ve sinyal güzü %100 olmasına rağmen tek bir kanal bile bulamıyor. Youtube.com dan bazı videolara baktım herkesin Gelişmiş ayarlarda (resiminide çektim zahme olmazsa bakıverin) bıss anahtarı ve Sistem bilgisi arasında TKGS menüsü varken benim TV de bu yok. Büyük ihtimalle TKGS olmadığı içinde bu TV kanal bulamıyor.

15 Haziran 2024 20:36
Semih sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 13:20

Philips Televizyonum TÜRKSAT Uydusunu Bulamıyor, Uzaktan Destek Talep Ediyorum

12 Ekim 2025 10:57
philips-televizyonum-turksat-uydusunu-bulamiyor-uzaktan-destek-talep-ediyorum-1.jpg

Philips TV'de Kanal Arama Ve Kurulum Sorunları Çözülmüyor

30 Ağustos 2025 13:37