Barış sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2023 19:42

26/05/2023 tarihinde 1 yaşını dolduran scottishfold cinsi erkek kedimi kısırlaştırmak için veterinere bıraktım. Testleri yapıldıktan sonra müdahale yapılacağını söylediler. Operasyon bitince arandım ve işlemin bittiğini gelip alabileceğimi söylediler. İki gün sonra tekrar kontrol için gittiğimizde aldığı iğne kedimi sersemleştirdi. İğnenin etkisi ağır olduğunu düşünerekten eve gittik. Ama hali hiç iyi değildi. Keşke o iğneyi yapmasaydı dedik. Kontrole gitmeden önce hayvan evde bizimle oyunlar oynarken, Kontrolden sonra kalp atışı hızlandı rahat nefes alamaz hale geldi. Seçim kutlamaları nedeniyle kapalı olan veteriner ulaşamadık. Sabah tekrardan kontrole getirdik. Telaşlandık çünkü oğlumuz hiç iyi değildi. Kedimizi bıraktığımızda ilgilenmeye başlandı. Sonuçlar iyi değildi, oğlumu kaybetme ihtimali olmasını öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı. Canımdan çok sakındığım oğlum kısırlaştırma operasyonunda almış olduğu anesteziden ters etkilenmiş ciğerleri ödem tutmuş ve kalp rahatsızlığı varmış kalbin etrafı sıvı toplanması çıktı. Ben bir operasyonun böyle bir can kaybı olacağını bilseydim ihtimal dahi olsa o ameliyatı yaptırmazdım. Hiçbir şey benim oğlumun canından daha önemli olamaz. Ben sizi işinizin hakkını veren güvenilir kimliğinize inanan sürekli aynı hekime tedavi ettiren biriyken siz bana bugün oğlumuzu kaybettiğinizi söylediniz. Kısırlaştırma ameliyatının sonucu bu değil, ben size can teslim etmekle hata yaptım. Dersimi bir can vererek aldım. Umarım bundan sonra kimsenin canını yakmamaya daha tedbirli olmaya çalışırsınız. Ben sizden razı değilim. Oğlum benden aleyhime razı olsun tek dileğim o.

Neşe
Neşe

Başınız sağ olsun

18 Mayıs 2025 18:58
Veteriner Kliniğinde İhmal Sonucu Kedimin Kaybı
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Topkapı Fatih Veteriner Dişi Kedimi Kısırlaştırma

18 Aralık 2023 12:41
Serap sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 22:38