Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastane Güvenliği Ve Yönlendirme Sorunları

22 Ekim 2024 14:40

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Prof. Dr. Asaf Ataseven Ek Hizmet Binası Başıbüyük Yerleşkesi
Güvenlik görevlilerinin görevinin ne olduğunu bilmiyorum ama sürekli kapının önünde en az 2-3 tane oluyor ve sadece muhabbet edip sigara içiyorlar. Gözlerinin önünde hastanenin giriş kapılarının çevresine ve otopark giriş çıkışlarına araç park ediliyor ve hiç kimse buna sesini çıkarmıyor. Personele bu durumu söylüyoruz ama hiç kimse ilgilenmiyor.
Süreyyapaşa Hastanesi'nin otoparkı bomboş duruyor ve oraya geçiş bölümü çok ters bir yerde olduğu için araç sahipleri bunu göremiyor. Sadece otopark bölümü ile alakalı bir personel koyarsanız ve sağa sola orta yere araç bırakanları Süreyyapaşa Hastanesi otoparkına yönlendirmeleri yeterli olacaktır.
Diğer büyük sorun ise hastanenin içi labirent gibi; iki hastaneye aynı anda aynı binada hizmet veriyorsunuz, bu nedenle kan alma ve röntgen gibi hizmetlere ulaşmak çok zor, hepsi birbirine karışmış durumda. Çünkü birisi alt katta, diğeri üst katta ve yeterli yönlendirme tabelaları olmadığı için sıkıntı oluyor.
Hepsi aynı katta ve yan yana olursa ve üzerine hangi hastanenin olduğunu yazarsanız bu sorun çözülecektir. En azından yanlış gelen hasta 'aşağı in, yukarı çık' derdinden kurtulur. Oraya gelen insanlar zaten hasta olduğu için geliyor, bir de kocaman binada aradığınız bölümü bulamayınca sürekli dolaşmak zorunda kalıyoruz. Lütfen bu sorunları çözünüz.

Hastane Karmaşası: Otopark Ve Yetersiz Yönlendirme Sorunları

22 Ekim 2024 14:55

Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nin Asansörleri Çalışmıyor, Katlara Çıkmakta Zorluk Yaşanıyor

08 Ağustos 2025 07:48
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi MR Raporumun Gecikmesi Ve Bilgilendirme Eksikliği!

06 Ağustos 2025 11:42
pendik-egitim-ve-arastirma-hastanesi-mr-raporumun-gecikmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-1.jpg

07 Mart 2024 08:50

12 Haziran 2024 20:07