Passolig'de Tekrarlanan Banka İletişim Problemi

Passolig'de Tekrarlanan Banka İletişim Problemi
10 Kasım 2024 03:41

Passolig'den iki kere maça bilet buluyorum. Zar zor, onda da banka iletişim problemi sorunuyla karşılaşıyorum. İki maçtır bu yüzden bilet alamıyorum. Zaten zar zor bilet çıkıyor. Onda da bu sorunla uğraşıyorum, bir çözüm getirin. Artık iki oldu. Bu yeter artık.

17 Ocak 2025 11:14

Galatasaray Dynamo Kiev maçına bilet almak istedim Passolig kartımla ödeyecektim fakat bakiyem olmasına rağmen ve kartım mobil ödemeye acık olmasına rağmen sistem hata veriyor bıktım artık bu hatalardan her bilet almada ayrı bir dert lütfen ilgilenin bilet mi veriyorsunuz nabıyosanız yapın bu kaçıncı hata artık

1737101561536.screenshot-2025-01-17-11-04-24-216-comaktifbankpasso.jpg
10 Kasım 2024 08:02 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Musa sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2025 00:12
Passolig'de 2 Aylık Sorun: Maç Bileti Alamıyorum

14 Nisan 2024 18:22

03 Şubat 2024 10:01
Passolig Lütfen Tekrar Deneyin Sorunu
Nurullah sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 22:30
"Şikayet ettikten sonra konu hızla çözüme kavuştu, keşke bunları şikayet etmeden önce de yapsalar ama yine de memnunum teşekkürlerimi iletiyorum markaya"
Passolig Kartı İle Bilet Alamama Sorunu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 13:50
Passolig Erişim Sorunu Maç Keyfimi Kaçırıyor