Hakan sonuçtan çok memnun

Trust Walletten Paribu'ya Gönderdiğim Para

05 Ağustos 2024 01:39

Trust Wallet hesabımdan Paribu cüzdanıma Ethereum ağını kullanarak ERC-20 ağı üzerinden 64,000 USDT gönderdim fakat para ne Trust Wallet'ta ne de Paribu'da yok. İki destek ekibiyle de görüşmemin ardından Paribu destek hattı bana beklememi söyledi. Daha ne kadar bekleyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok, mağduriyetim giderilmiyor. Hiçbir şekilde net cevap bile verilmiyor. Bekle deniyor, ne kadar bekleyeceğim artık net bir tarih verilmesi lazım. Bu kadar mağdur olduğum yeterli, koskoca 26 gün geçmiş üzerinden, paramı değerlendiremiyorum. Her gün daha çok mağdur oluyorum. Acilen bana net bir bilgi verilip mağduriyetimin giderilmesi gerekiyor. İnsanlar Türk piyasalarına güvenmekte güçlük çekiyor. Böyle büyük firmanın böyle umursamaz tavırları şaşırtıcı maalesef. Bir an önce bana geri dönüş sağlanmasını talep ediyorum. Bu kadar mağduriyet yeter.

05 Ağustos 2024 19:21 (Şikayetten 17 saat sonra)
05 Ağustos 2024 19:51

Bana sadece beklememi söylediler o günden bugüne kadar kesin bir cevap vermediler transferi yaptığım Trust wallet cüzdan adresini de istediler gönderdim i de için hiçbir cevap gelmedi her mail gönderdiğimde bekle dediler sizlere teşekkür ederim

05 Ağustos 2024 21:10

Paribu Destek Beyza (Paribu) 10 TEM 2024 09:41 gmt+3 Merhaba Hakan Bey, ERC20***, Paribu'da listelenmemektedir. İlgili bölümlerde açıkça belirtildiği gibi, bir kripto para adresine farklı bir kripto para gönderilmemelidir. Konuyla ilgili kontrol için ek işlemler yapılması gerekmektedir. Bu süre 30 gün olarak belirtilmektedir. Ancak daha kısa veya uzun sürebilmektedir. Transfer detaylarının kontrolü tamamlanınca iadesinin veya kabulünün mümkün olup olmadığı bildirilecektir. İade veya kabulün mümkün olmadığı durumlarda yapılabilecek ek bir işlem bulunmamaktadır. Bu tür durumlarda gerekli teknik açıklama yapılacaktır. İade veya kabulün mümkün olduğu işlemlerde transferin iadesi yapılmakta veya Paribu hesabınıza yansıtılmaktadır. Konuyla ilgili detaylı bilgi için ParibuLog'daki makalemizi okuyabilirsiniz. Olası iade işlemi için gönderim sağladığınız platformdaki bsc ağına tanımlı ERC20*** adresinizi iletir misiniz? Teşekkürler istedikleri belgeleri gönderdim

05 Ağustos 2024 21:13

Bizlere yardımcı olup mağduriyetten kurtarma için yaptığın is çalışmalar çok güzel teşekkürler

05 Ağustos 2024 22:11
trust-walletten-paribuya-gonderdigim-para-1.jpg

Tarih istedim ne zaman bildireceksiniz diye bana gelen cevapta ne yazık ki tarih veremiyoruz diyorlar 27 gün oldu hala bir tarih vermediler işlemlerin hızlandırılmasını istiyorum

06 Ağustos 2024 11:07

Yaptığım araştırmada Paribu şirketinin mahkeme kararınca kripto paraların iadesi kararı alınmıştır

Murat
Murat

Hangi kurum ya da kişi acaba kaan bey?

Kaan
Kaan

Merhaba Hakan Bey, bende benzer bir sorun yaşadım. Allah'tan aşağıda ki merci sorunumu çözdü. Magduriyetinizi göz önünde bulundurunca paylaşmadan edemedim.

Uğur
17 Eylül 2023 07:05
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Paribu Yanlış Ağ İle Transfer Sonrası Bakiyem Hesabıma Geçmedi!

Ayfer
28 Temmuz 2025 16:31
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
18 Ocak 2025 14:34