Makbule sonuçtan çok memnun

Makbule
09 Mart 2024 20:23
Makbule'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Parex temizlik setlerinde Twister ve Tornadoda yıllardır yaşadığımız sorun sapı kırılıyor ya da sapındaki döner mekanizması bozuluyor. Her 6 ayda ürünün sapını değiştirmekten yorulduk bıktık kovalar sağlam ürün güzel kaliteli ama şu ürünün sapındaki sorunu bir türlü Parex çözemedi. Bu saatten sonra çözüm farklı bir ürüne geçmek olacak ama onu da maalesef yapamıyoruz hem ürüne alıştık hem de elimizdeki kovalar sağlam olunca mecbur devam etmek zorunda kalıyoruz. Lütfen Parex firması sap sorununu acil çözmesi gerekiyor yoksa pazar payı kaybetmeye başlar. Şu an elimde boşta 4 adet sapsız sağlam kova var (2 adet yazlıkta 1 adet Adana ilinde 1 adet İzmir ilinde oğlumun evinde) ama maalesef hepsinin sapları kırık sorunlu. Bu sorun ürünün saplarında yıllardır var Parex Adana bölge müdürü ile görüşüp sorunu aktardığımda aldığım cevap diğer firmaların ürünlerindede aynı sorun var diye bana geri bildirimde bulundu. Ben Parex kullanıcıyım diğer ürünler beni ilgilendirmiyor benim sorunum Parex saplarında çözümde Parex firmasında olmalı.
Firmaya Önerim
1-Ya bu sapları daha sağlam dayanıklı yapsınlar.
2-ya da sap fiyatlarını makul fiyata çekip satsınlar. Teşekkür ediyorum

11 Mart 2024 09:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

22 Nisan 2024 14:57

Merhaba, Şikayetinizin çözümüne ilişkin anketi doldurmanızı rica eder, iyi günler dileriz. Parex Müşteri Hizmetleri

Makbule
13 Eylül 2024 20:08

Teşekkür ederim

Öznur sonuçtan çok memnun

Öznur
12 Temmuz 2023 17:45
"Parex kırılan parçanın yenisini ücretsiz gönderdi çok teşekkür ederim"
Parex Twister Temizlik Setimin Sopası Kırıldı
Parex Twister Temizlik Setimin Sopası Kırıldı
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
31 Mayıs 10:05
Parex Temizlik Setlerinde Sürekli Sap Sorunu: Kullanmadan Çöp Oluyor!
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
03 Ağustos 2023 09:44
Parex Temizlik Seti Sorunu
Şeniz sonuçtan çok memnun

Şeniz
11 Mart 12:46
"Şikayetimle ilgili geri dönüş yapıldı sorun çözüldü teşekkür ederim"
Can sonuçtan memnun

Parex Wondero Temizlik Seti - Sapın Dönme Mekanizması Bozuldu

29 Şubat 2024 13:49
"5 Mart'ta arayıp yeni sap gönderileceğini söylediler. 7 Mart'ta yeni sap elime geçti. Şimdilik sorunsuz çalışıyor. Keşke en başta kendi e-posta adreslerine gönderdiğim mesajlara cevap verilseydi de bu kadar uzun sürmeseydi. Bu yüzden 5 değil, 4 yıldız veriyorum. Yine de çözümden memnunum, teşekkürler."