Palazzocasino'da Barn Festival Oyununda Kazanç Problemi

06 Ekim 2023 16:19

Merhabalar
Palazzocasino'da Barn Festival isimli oyundan 320.000 TRY Kazanç elde ettim. Normalde sürekli oynadığım bir siteydi ve bu zamana kadar yatırım ortalama 350.000 TRY Civarı idi. Bakiyem totalde 330 Bin küsuratlı oldu.
Ödeme kısmında günlük 50 bin olarak sorunsuz çekim yapabileceğim tarafıma A*** Hanım tarafından ibraz edildi.
Birinci gün 50BİN tl ödememi aldım. 2 gün oldu. Çekim talebi oluşturdum ve yaklaşık 12-13 saat sonra hesabımın sözde inceleme altına alındığı söylendi.
3 gün beklemem gerektiğini ondan sonra günlük " 250 TL " şeklinde çekim sağlayabileceğim söylendi.

A*** hanımla görüştüm parayı muhtemelen vermeyeceklerini söyledi. Ve ellerinde tek bir sebepleri dahi yok. Boş yere paranızı bu siteye atıp çöp etmeyin. Yüksek ödemeleri yapamıyorlar.

Siteyi lisansı ve bütün oyun sağlayıcılarına kadar şikayet ettim gelişme olursa tek tek yazacağım.

09 Ekim 2023 19:44

Merhabalar tekrardan. Palazzocasino tarafından ödemem yapılmadı. Bakiyemi silmeleri gerektiğini yeniden yatırım yapmam gerektiğini tarafıma ilettiler. Eğer şikayeti kaldırmazsam sitede oyun oynama hakkım bile olmadığını söylediler. A** hanımın ses kayıtları elimde mevcuttur. Konuşmalarda ektedir. 1- A*** hanımın beyanına göre eğer bakiyemi sildirmezsem inceleme aylarca sürecek ve paran hiçbir şekilde ödenmeyeceğini tarafıma iletti. 2- Şikayetimi bütün yayıncı arkadaşlarımın formunda kendi forumlarımızda erişebileceğim bütün platformlarda yayınladım, yayınladım , yüksek ödemelerin kesinlikle yapılmadığı " altyapı incelemesi " adı altında bahane ile insanların aylarca kandırdıklarının bütün kanıtları ortadadır. 3-  Yüksek kazançları hiçbir şekilde ödemiyorlar bütün delilleri elimdedir paylaşabildiklerimi burda paylaşıyorum. Yine gelişme olursa ivedilikle buraya yazacağım. Bol şanslar herkese:)

10 Ekim 2023 11:55

An itibari ile Palazzocasino Ailesi sitesinde kural değişikliği yaparak kendilerini  haklı çıkartmaya çalıştı. Yine palazzocasino sınıfına yakışır bir hareket oldu :) 3 gün önce ss çektiğim kural :b) Casino-canlı casino alanlarında olası sağlayıcı jackpotlarının kazanılması durumunda ödenecek tutar ana paranın 20 katıdır. Olası fazla kazanç sistem tarafından sıfırlandırılacaktır. Yeni kural : b) Casino-canlı casino alanlarında olası sağlayıcı jackpotlarının kazanılması durumunda ödenecek tutar ana paranın 5 katıdır. Olası fazla kazanç sistem tarafından sıfırlandırılacaktır.

10 Ekim 2023 11:57

280.000 TRY olan Bakiyemi sıfırladılar ve beni sistemden canlı destek dahil ip ban attılar. Uzun lafın kısası palazzocasino gibi 3. Sınıf sitelerde paranızı çöp etmeyin. Yüksek çekimleri ödemiyorlar Herkese iyi günler tekrardan :)

25 Aralık 2024 09:29
Emreee sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 18:20
Burak sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 01:35

07 Ağustos 2025 21:29