ÖZL Auto & Kredi Yanlış Hesaplama Ve Kaba Davranışlar Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

13 Eylül 2024 02:30

Megane 4 için Özl Auto'ya gittim, aracı beğendim ve takasta 2016 Symbol verecektim. Üste biraz nakit ve kredi kullanacaktım. Kendileri kredi merkezi sözde Koç Finans'tan kredimiz onaylandı ama faizleri yüksek diye kabul etmedim. Otosor diye bir kuruluştan daha başvuru yapıldı, red geldi ama Ö**** adında bir bayan ben bunu onaylatırım dedi ve krediyi bir şekilde onaylattı. Sonrasında mesai bitimi olduğu için bir gün sonraya sözleştik, kapora istedi. Verdim ve sabah geldim. 2 araç da ekspere gitti ve hesap yapıldı. Ödemeye geçildi. Notere geçerken bir beyefendi hesabın yanlış yapıldığını söyledi. Ö**** adındaki bayan hesabı yanlış yapmış, 100.000 TL daha vermem lazımmış diye söyledi. Ben de şu an param yok, daha da kredi çekelim dedi. Kabul etmedim, ödeyemem dedim. Ö**** Hanım bu duruma sinirlendi ve takasta verdiğim aracın fiyatını yükseltti. 80-90 bin verin o zaman veremem deyince tavırlar çok değişti. Ben sizin kredinizi zorla onaylattım, müdürlerle konuştum vs. diyerek azarladı ve biz paramız olmadığı için aracı almaktan vazgeçtik. Kaporamızı geri istedik. Hesabı kendisi yanlış yaptı ve bu hatanın telafisini bize yüklemeye çalıştı. Ekspertiz parasını bizden kesti ve kredi hizmeti diye bize fatura kesti ve avukatla bize icra takibi açtı. Zaten bizim kredimiz onaylıydı, biz faiz oranı yüksek diye kabul etmedik Koç Finans'ı ve çok kabalaştı bize karşı. Davamız karşısında sonuna kadar savaşacağız. Başvuru yapıp da kendisine kazanç sağlıyor, haksızca.

Özlem

Sizin aracınızı expertize koymuşuz ve bunun ödemesi bizden gitti kendi aracımızın da ekspertizini bize ödettiniz ve bizim onaylattığımız krediyi başka yerden kullanmışsınız sonuç olarak emeği biz verdik parayı biz harcadık tabii ki caymanın bedeli olacaktır. Mahkeme sürece karar verdiğinde buraya yazısını yükleyeceğim burası hukuk devleti sizin burda bağırırım esnaflara rezil ederim dediğiniz kaba davranışlarınız karsısında nezaketle davranıp dava açtığımız için bizi karalamaya çalışmak yerine size yazışmada icra açılacağını yazdım ona da itirazınız olmamıs9 aydır faturaya itiraz etmemişsiniz şimdimi yorum yapmak aklınıza geldi kötü niyetlisiniz ve savcılık bu aşamada kişisel bilgilerimizi paylaştığınız için izinsiz gereken cezayıda verecektir.

Özlem

Zafer bey onayımız olmadan KVKK kapsamında bilgilerimizi paylaştığınız için ayrıca hukuki olarak şikayet edilecektir. İstanbul 4 tüketici 2024/76 dosya numarası ile hukukta olan bir süreci hakim karar vermemişken sizin hüküm kurmanız ayrıca şikayet edilecektir. Kendinizde beyanınızla yazdığınız gibi ----ö**** adında bir bayan ben bunu onaylatırım dedi ve krediyi bir şekilde onaylattı.--- ortada onaylanmayan iki adet kredinin bayi referansı ile onayı mevcut yani sizin söylediğiniz gibi onaylı krediniz yoktu. Ve hizmet verildiği ortada kaporanızı iade etmişiz dekont ortada ama verilen hizmetlerin faturası kesilmiş ve dava açılmış üstelik aracınıza ekspertiz masrafı yapılmış ve bunu da ödemeyerek burda annenizle dükkanımızda kaporamı iade etmezseniz burda bağırırım diyerek kaba davranışı sergilemiş olanda sizsiniz. Anneniz yanınızda olduğu için saygıyla karşıladık kaporanızı yolladık ve gönderdik tabii ki de hukuk konuşacaktır bu saatten sonra yazışmalarda da sunduğunuz gibi her aşamasını bilgilendirmişiz.

11 Aralık 2023 14:59
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Otonolsun'dan Araç Alımında Yaşanan Sorunlar Ve Ekstra Masraflar!

27 Mart 2025 16:14

Sfc Motors: Teslim Edilmeyen Araç Ve Kayıp Para