Hilka sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 10:24

Yorumlara ve uygun fiyatta aldanıp seçtiğimiz ve bin pişman olduğumuz M** usta ve iş bilmez ekibi. 65 metrekarelik evi 2 ayda bile bitiremedikleri gibi yaptıkları bütün işçiliklerinde kötü olmasının yanı sıra bize hala masraf çıkartarak bozulan işçilikleriyle uğraşıyoruz. Yaptıkları o harikulade işçiliklerin resimlerini paylaşıyorum. Elektrik çektim dediği prizde elektrik yok (elektrikçi geldi o bile mükemmel çalışmayı neden yaptığını anlamadı) hatta daha komiği bulaşık makinesinin prizini yapmamış o yüzden uzatma kablosu çekmek zorunda kaldık. Bunun dışında utanmadan kalan son paralarını bizden istediler ki onlar umursamadığı ve işlerini bitirmedikleri için dışarıdan tesisatçı elektrikçi hatta tavanlar gene (yaptıkları zamanda da şişmişti kaç kere uyardık) şiştiği için alçı ustası getirmek zorunda kaldık ki vereceğimiz paradan daha fazlaya mal oldu ve ayrıca işleri asla söyledikleri zamanda yetiştirmemeleri, rahatlıkları asla dinlememeleri hatta dinlediklerini bile umursamamaları ve tabi bütün ekibinin birbirine habire suç atması ( o yaptı ben yapmadım o kötü yapmış) gibi.

Melis sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 22:46

31 Mart 2025 23:47
Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 23:24