Mmt Amerikan Hastaneleri Gebelik Tahlili Sonuçları İçin Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik

29 Eylül 2024 04:30

29.09.2024 tarihinde saat 01.59'da eşim ile gidip gebelik tahlili yaptırdık. Başvuru sonucu almaya gittiğimde danışmada duran arkadaştan başka kimse yoktu. Ne hekim ne hemşire, hepsi gitmiş uyumuşlar. Danışma bize sonuçları verip değerleri sonra Kadın Doğumdan öğrenirsiniz diyor. Acildeki doktora sormak istediğimizde doktor şu an yok, yoğun bakımda diye yalan söylüyor. Neden ulaşamıyoruz? Sonuç olarak doktor dediğimizde bizim sonuçlarımızı yorumlasın dediğimizde muayene kaydınız yok, sadece tahlil kaydınız var diyor. Sonuç olarak biz bu hastanede tahlil yaptırdık. Sonucu doktora sorarmışsınız dediğimizde en son telefon ile aradı ve doktor uyuyordu, uykulu sesini duyduk. Değeri telefon ile söyledik, negatif de gönder dedi. Bizzat kulağımızla duyduk. Bir daha ölsek dahi mmt Hastanesine gitmeyiz. İlgi sıfır, hemşireler sıfır, doktorlar uyuyor. Resmen kötü bir durum olsa doktorun uykudan kalkmasını bekleyeceksiniz. Resmen yaşadık, duyduk. Bunu görenler tabi ki de size dilekler ki doktor şuradaymış, o sırada buradaymış. Canınız, ilginiz, cebinizdeki son para sağlıktan önemli değil. En son danışmadaki çocuk bile doktor ters abi, böyle demek zorundayım dedi.

Semra sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 11:52

Acil Serviste İlgisiz Doktor Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi