Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi (Gebze)'nde Yanlış Tedavi Uygulanan Çocuğum

Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi (Gebze)'nde Yanlış Tedavi Uygulanan Çocuğum
22 Haziran 2023 10:02

Kocaeli özel ilgi hastanesine hasta olan çoğumu götürdüm. 16 hazirandan itibaren devam eden bulantı, kusma, halsizlik, yüksek ateş şikayeti vardı. 20.06.2023 salı günü hastaneye götürdük. Dr. ** ilgilendi. Çocuğun viral hastalığı olduğunu söyledi. Ciğerlerini dinledi ama semptomlara rastlamadığını söyledi. Mevcut antibiyotiğe devam edin dedi. Ve bizim söylememiz ile influenza çalıştı.

Sonrasında hastalığı kontrol altına alamadık. 21.06.2023'te düşmeyen ateş bitmeyen halsizlik ile ** hastanesine başvurduk. Çekilen filmler alınan tahliller ile gördük ki, çoğun srp değerleri 250'ye çıkmış. Akciğerin yarısı görevini yerine getirmez olmuş. Pnömoni tanısı koydular. Akciğerin yarısı kaybolmuş. 6 yaşındaki oğlum meğerse zatürreye dönmüş. Biraz daha geç gelsek entube edeceklerdi. Özel hastane 600 TL ücret almayı çok biliyor ancak bu kadar kritik durumda bizi yatırmadan hastaneden ayakta muayene (yanlış) edip nasıl gönderiyor. Bir kan bile istemediler.

** denen doktordan şikayetçiyim. Yazık olsun verdiğim paraya hakkım helal değildir. İnsan, hele de çocuk sağlığı bu kadar ucuz değildir! Bir ebeveyn olarak adı ilgi olup adını hak etmeyen bu ilgisiz kurumdan da şikayetçiyim.

Hasta Değil Müşteri Gibi Görülen Bir Deneyim

13 Ocak 2025 19:03
Dilay sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 03:18

27 Ocak 2025 11:51
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 20:29