26 Nisan 2023 19:11

Bir yakınımın tavsiyesi üzerine bu hastaneye lazer epilasyona yazıldım tabii hastane olduğu için güvenilir olduğunu düşünmüştüm. 10 seanslık yarım kol yarım bacak koltuk altı kol genital ve göbek çizgisine yazıldım. Şu an tüm seanslarım bitti kolum hariç. Şöyle söylemem gerekirse genital alan hiçbir şekilde bitmiyor. Nemli bir bölge olduğu için tabii ben de bitmeyeceğinin farkındaydım. Gel gelelim ki mesela bacak benim bacaklarım kıl yönünden sert ve siyahtı. Seanslarımı aksatmama rağmen ara kısaltma yapmamama rağmen ve ben biteceğini düşünmeme rağmen ki karşı taraftan da bu şekilde yani etki göreceğimin söylenmesine rağmen herhangi bir etki görmedim. Kıllar hiçbir şekilde bitmiyor. Seanslar arası lazer süresi boyunca hiç çıkmıyor tabii seviniyorsunuz bitiyor ya da etki ediyor. Gibi düşünüyorsunuz ancak benim tüm seanslarım bitti ve bittikten sonra 2 ay geçti. Kıllar eskisi gibi çıkıyor.

Hiçbir şekilde azalmadı sadece kıllar inceldi. Artık bunun sebebi düşük ayarda mı çalışıyorlar bilmiyorum. Göbek çizgisinde de etki görmedim. Yani tüm 10 seans boyunca gittiğim bölgelerden yalnızca koltuk altından verim çok az ve çok seyrek çıkıyor. Yani açıkçası verdiğim paraya yanıyorum sadece tüm parayı koltuk altına yatırmış gibi hissediyorum. Umarım bu mesajı görenlere faydalı olur. Bir konuya da değinmek istiyorum. Yazın kollar biraz daha güneşten dolayı bronzlaştığı için yazın yapamayacaklarını söylediler ve 4 ay bir süre ara girdi ama asla bunun telafisi yapılmadı. Sonuç olarak 4 ay boyunca çok fazla uzamış kıllarla gezemeyeceğim için bu süre boyunca ara kısaltmayı yaptım ama hiçbir şekilde bu 4 ay yapmamalarını telafisini yapmıyorlar.

Nur sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yetersiz Muayene Ve Ekstra Ücret Alınması

07 Haziran 2025 00:50
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Karın Germe Ameliyatı Sonrası Ciddi Komplikasyonlar Ve İhmal

30 Nisan 2025 00:21