24 Eylül 2023 16:49

Bugün saat 14.00'da kliniğinizi arayıp diş dolgusu için fiyat bilgisi alıp kliniğe gittim. Danışmada muayene ücreti 300 TL ve dolgu için yer tespiti için film çekilmesi gerektiğini erkek danışma arkadaşınız söyledi ve yönlendirdi. Film çekip yukarı çıktığımızda danışmada sivil bir hanımefendi oturuyordu ve direkt olarak dişin sorunlarını saymaya başladı. Asla kim olduğunu bilmediğimiz biz ön bilgilendirme olarak düşündük, ayakta dinledik. Danışmada fiyatları söyleyip diş sağlığı üzerinden satışçı gibi konuşma yaptı. Ailemin, akrabalarımın geneli burada dişlerini 0'dan yaptırdılar. Aşinalığımızın olduğu bir klinik ve doktor ** hocamızı sorduk, tanırmışsınız diye. 'sıcak ve aile işletmesi' ve bizler de 'ailelerimizle' geliyoruz çünkü gerek ilgi alaka, donanım bilgi ve gerekse fiyatta yardımcı olunuyor. Kırmıyorlar bizi ve sorduğumuzda ** hanım, benim hiçbir şeyim çok istiyorsanız ona gelin, hafta içi siz düşünün, biz de yemek yiyelim dedi. Danışma 2 ve o hanımefendi bizi orada bırakıp gittiler.

Ortalama 20 dakika boyunca yemek keyiflerinin bitirmelerini bekledik. İşaret etme sonucu artık geldiler ve biz hafta içi uğrayabiliriz, bugün için 2 işlem yorar dediğimizde, o zaman muayene ücreti 300 TL verin dedi ve o an hanımefendi doktor olduğunu belirtti. Muayene olmadığımızı, danışmada film çekilip sadece onun ücreti varsa ödeyeceğimizi belirttiğimizde ise muayene ettiğini ısrarla o zaman sadece film ücreti 250 TL ödeyin diyerek amiyane kelimeler kullanarak adeta sokak tartışmasına çevirdi. Gözlüğü çıkart, benimle öyle konuşlardan girdi. Doktor olarak sizin karar vermenizi mi bekleyecektim? Nöbetten çıktım, yemek yiyeceğim tabilerden çıktı. Kameralar var, bizlerle düzgün konuşun dedikçe iyice lakayıt konuşmalarda bulundu, sesini yükseltti.

Yanında bulunan esmer renkli gözlü danışma hanımefendi kolunu tuttu, galiba bıraksa üzerimize falan atlayacaktı. Egosu ile doktorum, sizin kararınızı bekleyemem demeseydi, asla onu da bilmeyecektik. Koskoca klinik, bir odası olmayan, mesleki yeterliliğinin bilincinde olmayan bu hanımefendi, nöbetten çıktığı için operasyon ortasında ya da ameliyat ya da işlem esnasında da yemek molası verebiliyor muydu? Fişimde görüldüğü üzere hiçbir muayene olmadan yoldan geçen herkes gidip danışmalardan bilgi alabilir.

12 Temmuz 2024 22:40
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Smile Academy Mutlu Ayrılmadım, Üzücü Davranışlar Devam Etti

15 Temmuz 2024 11:17
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Dt. Veysel Koç Zirkon Kaplama Tedavisi

26 Nisan 2024 23:12
Dt. Veysel Koç Zirkon Kaplama Tedavisi
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Lale Ağız Diş Sağlığı Polikliniği Diş Kliniğinde Tedavi Sürecinde Yaşanan Sorunlar

25 Mart 2024 18:25