Özefe Danışmanlık Şirket Kurulumu Ve Eğitimi Şikayeti

31 Ağustos 2023 15:12

Hizmetini satana kadar sizinle dakika başı iletişim kuruyor, eğitimini gayet güzel övüyor, sosyal medyada kendisini başarılı bir iş insanı gibi tanıyor... Satın alımı gerçekleştirdikten sonra ara ki bulasın. Ödemeyi yapacağınız sırada şirket hesabı şu an müsait değil diyerek bireysel hesabına parayı attırıyor. İngiltere şirketi kurulumu ve dropshipping eğitimi için görüştük kendisi ile, neyse ki İngiltere şirketini kurmuş. Fakat iletişim kurduğumuz yaklaşık 1 ay boyunca kendisine 5 kez yazıyorsam veya arıyorsam ancak birinde ulaşabildim. Sözde eğitimini anlatırken ise "herkesin aylık 180 dolar vererek aldığı yazılımı ben ömür boyu ücretsiz kullanmayı öğretiyorum" dediği şey ise Amazon verilerini çeken bir yazılıma boş bir sanalkart ile üye olarak 7 gün boyunca deneme sürümünü kullanmak, 7 günde bir yeni mail ile üye olmayı öğretiyor. Bunların dışında öğrettiği tek şey ise hazır appeallar paylaşıp fatura düzenleyerek isterse Amazon'a göndermek. Ben geç fark ettim. Para iadesini yapmayacağını ve beni engelleyeceğini düşündüğüm için teklif dahi etmedim. (Çevremdeki çoğu insana öyle yaptığını duydum.)

Arda
Arda

Bana da sahte fatura gönderdi ihlalimi açmak için ve bunu sağlam bir şirketten aldığını iletti sonra kontrol ettiğimde faturanın bir karşılığı olmadığını kendisinin düzenlediğini ve o söylediği şirketle alakası bile olmadığını öğrendim o şirketin şu an burada adını vermeyeceğim. O şirketin direk kurucusu ile bu konuyu konuştum. Adamın bana söylediği şuydu sizi kand1rmak için bizim adımızı kullanıp Senaryo uydurduğunu kabul etti ve size paranızı iade edeceğini söyledi dedi. Ama adam nereden bilsin bu danışman arkadaşın parayı göndermeyeceğini. Bana da paranı iade edeceğim deyip ertesi gün engelledi ve parayı göndermedi. Bende göndermesini beklemiyordum. Parasında değilim ama bunun hukuki bir süreci olacaktır size de aynısını tavsiye ederim. Ne de olsa dava açmıyorlar diyerek rahat rahat takılıyorlar. Ben bu danışmanlık şirketiyle 1 senedir çalışıyorum. İlk başlarda böyle bir sorun yoktu. Sonradan anladığım üzere parayı bulunca değişiyormuş. Yazık.

Hasan
Hasan

Bende Kanada da drop için eğitim aldım. Bilerek politika ihlali yaptırıp suspend olmanızı sağlıyorlar. Daha sonra da zorla aksiyon aldırdığımızda drop politika ihlaline hızlı satış appeal ı atıyorlar. Bu kişi tamamı ile para ve vakit kaybı. Şikayet var a yazdım. Bugün yarın yayınlanır şikayetim. Bugün savcılığa kendileri hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Yılmaz Online Pişmanlık- Zaman Kaybı

26 Aralık 2023 14:18