Ortak Varlık Yönetim Faiz Labirentinde Müşteri Çıkmazı

22 Mart 2024 02:18

Ortak varlık şirketi uzlaşmıyor. 2017/2445 ve 2017/2177 numaralı dosyalarım için Aralık ayında 26 bin TL olan borcum, bu ay itibarıyla 36 bin TL olmuş. 'Nasıl bu kadar faiz işletebiliyorsunuz?' diye sorduğumda '5 ay geçmiş' diyerek cevap veriyorlar. Maaşımda zaten başka bir bankanın haczi var. Ben iyi niyetle yaklaşıp ödemek istiyorum ama en son 32 bin TL'ye indiler. 2017'den beri açık olan iki icra dosyasının toplam borcu neredeyse 10 bin TL artmış. 7 yılda gelmeyen faiz, 5 ayda işleniyor. Ben uzlaşarak ödemek istiyorum fakat onlar hiç uzlaşma taraftarı değil. Gerekli her yere şikayetimi bildireceğim çünkü uzlaşma yönünde herhangi bir olumlu cevap alamadım.

22 Mart 2024 16:54 (Şikayetten 14 saat sonra)
22 Mart 2024 17:01

Sayın Müşterimiz, Çözüm konusunda yardımcı olmak ve bilgilendirmek amacıyla sizi aradık ancak ulaşamadık. Bizimle irtibata geçebilirsiniz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, ORTAK VARLIK YÖNETİM A.Ş.

Sibel
Sibel

Finans banka borcum var ortak varlığa devredilmiş 10 bin liralık böcüm 32 bin olmuş indirim yok ödeyemiyorum yardımcı olsalar ödeyip kurtulacağım uyguladıkları faiz kimsede yok ilgililer bana indirim yapsın ödeyim

Şiir sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 10:51

Faiz İndirimi Konusunda Yardım Alamama Sorunu

10 Nisan 2025 18:29
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 15:53