Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Orbit Premium Hile Programı Çalışmıyor, Param Boşa Gitti

27 Kasım 2024 20:26

Orbit Premium'dan Valorant için hile satın aldım. Hile için uygulama programından giriş yapıyorum. Aktifleştir dediğimde hile kapanıyor, hiçbir işe yaramıyor. Param boşa gitti, iadesini istiyorum ya da yardım edin! Bana hemen ulaşmanızı istiyorum.

28 Kasım 2024 17:54 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim ile herhangi bir iletişim kanalımızdan iletişime geçmeye çalışmadığınızı gözlemliyoruz. Dosya indirdiğinizde kullanım haritasında bulunan iletişim kanalından bizim ile iletişime geçtiğiniz bilet numarasını iletmenizi rica ediyoruz. Saygılarımızla, Orbit Premium.

Aydın
30 Kasım 2024 15:23

Telefon numaramdan iletişime geçer misiniz hiçbir şekilde iletişime geçemedim sizinle site kullanıcı adım Aydnaydn

30 Kasım 2024 15:25
Aydın
30 Kasım 2024 15:32

Bağlantınız açılmıyor. Telefondan iletişim kurmanızı bekliyorum.

30 Kasım 2024 17:10

Merhaba, Tüm bağlantılarımız ve bağlantılarımıza nasıl katılabileceğiniz açıkça gösterilmektedir. Instagram hesabımız olan @orbitpremiumcom üzerinden iletişim kurmanız durumunda birebir yardımcı olabileceğimizi belirtmek isteriz. 🥰 Saygılarımızla, Orbit Premium.

Orbit Premium Hile Programı Çalışmıyor: Acil Destek Gerekli

10 Kasım 2024 18:11
Ahmet sonuçtan çok memnun

16 Nisan 2024 23:40
"Sunucuya girdim çok ilgili bir şekilde yardımcı oldular ben yapamamışım çok teşekkür ediyorum"

29 Ekim 2024 18:15
Orbit Premium Hile Programı Çalışmıyor Ve Destek Alınamıyor