Orbit Premium Hile Programı Çalışmıyor: Acil Destek Gerekli

10 Kasım 2024 18:11

11 Kasım 2024 16:24

Orbit Premium discord linki güncel değil iletişim destek sekmesi işe yaramıyor ; Orbit Premium'dan Valorant hilesini 1 günlük aldım, süresini başlattım. Tüm defender uygulamaları kapalı olmasına rağmen hata almama rağmen, ayrıca kullanım videosundaki şeyleri yapmama rağmen hileyi aktif et'e tıklayınca program kapanıyor. Ortada hile mile kalmıyor. Lütfen yardımcı olun.

10 Kasım 2024 18:13 (Şikayetten 2 dakika sonra)
11 Kasım 2024 16:51

Değerli Müşterimiz, İletişim sekmesi değil indirdiğiniz yükleyicinin içerisinde ki klasörden “İletişim & Destek” klasörüne bakmanız gerektiğini belirttik. Instagram hesabımızdan bile bizimle iletişime geçmeden böyle bir yorum yapmanız bizi gerçekten üzüyor. Saygılarımızla, Orbit Premium.

Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Orbit Premium Hile Programı Çalışmıyor, Param Boşa Gitti

27 Kasım 2024 20:26
Asaf sonuçtan hiç memnun değil

Orbit Premium Yazılımında Aktivasyon Sorunu Ve Destek Talebi!

20 Şubat 2025 00:12

08 Mayıs 2024 21:36
Ahmet sonuçtan çok memnun

16 Nisan 2024 23:40
"Sunucuya girdim çok ilgili bir şekilde yardımcı oldular ben yapamamışım çok teşekkür ediyorum"