Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Orbit Premium Haksız Ban Ve Hesap Kaybı Sorunu

26 Haziran 2024 17:30

https://orbitpremium.com bu siteden Valorant için trigger bot almıştım. Sonra ban yedim, hesap garantisi olduğunu iddia ediyorlardı. Sonra Ticket açtım, bana Valorant'ta ban dalgası olduğunu söylediler. Ben de kabul ettim, desteğe yazdım. Valorant bana doğru bir ban yediniz dediler. Sonra Ticket açtım tekrardan Orbit Premium'dan, sonra Discord'da başka biriyle seslide ilgilenirken başka yetkiliye benimle ilgilenmesini söyledi ve bir anda ban attılar. Discord üzerinden tüm hesaplarım gitti ve yeni bilgisayarım cihaz banı yedi. Lütfen banım açılsın ve sorunum çözülsün. Discord ismim l***

26 Haziran 2024 17:33 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Kullanıcı adınız sunucumuzdan yasaklanmamıştır. Valorant üzerinde belli eden, flaglenen kullanıcılar ban yemektedir. Hesap garantisi yazılım kodlarımızdan dolayı yasaklama aldığınızda geçerli olmaktadır. Saygılarımızla, Orbit Premium.

26 Haziran 2024 17:38

Sunucunuzun linkini atar mısınız

Ahmet
Ahmet

Bende ban yedim :) ve banlıyım o sunucuda hesap garantisi veriyorlarsa valoranta gelen ban dalgası neden ilgilendiriyor ki? %0 ban oranı diyorlardı ne oldu şimdi onlara :)

Sinan

Aynen öyle hara m olsun verdiğim para

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Orbit Premium Güvensiz Discord'dan Banladılar!

27 Temmuz 2024 17:17
Utku sonuçtan hiç memnun değil

Orbit Premium Hatası Yüzünden Hesabım Gitti Ve Sorunum Çözülmüyor

30 Haziran 2024 17:38